Πορτογαλία

«Ζεσταίνεται» το θέμα Ντ’ Αλεσάντρο-Μπενφίκα

Ο γενικός διευθυντής της Μπενφίκα, Ζοσέ Βέιγκα βρίσκεται στη Γερμανία για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της εθνικής Πορτογαλίας με την αντίστοιχη της Ανγκόλας και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τους διοικούντες την Βόλφσμπουργκ για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του Άντρες Ντ’ Αλεσάντρο

Ο γενικός διευθυντής της Μπενφίκα, Ζοσέ Βέιγκα βρίσκεται στη Γερμανία για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της εθνικής Πορτογαλίας με την αντίστοιχη της Ανγκόλας και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τους διοικούντες την Βόλφσμπουργκ για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του Άντρες Ντ’ Αλεσάντρο.

Μέσα στο επόμενο 48ωρο θα υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις στο ζήτημα της μεταγραφής του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή. Η Βόλφσμπουργκ θα ελέγξει της προτάσεις, τόσο αυτήν της Μπενφίκα όσο και αυτής της Σαραγόσα, και θα καταλήξει στην απόφαση. Ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει πως θα του άρεσε να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο δεν μπορεί να αρνηθεί την συμμετοχή στο Champions League. Η παρουσία του Βέιγκα στη Γερμανία ίσως αποδειχθεί καθοριστική για τις διαπραγματεύσεις, καθώς η αρχική τιμή του Ντ’ Αλεσάντρο υπολογίζεται στα 5,8 εκατομμύρια ευρώ.

Στο δεύτερο μισό της φετινής περιόδου ο Ντ’ Αλεσάντρο αγωνίστηκε ως δανεικός στην Πόρτσμουθ γιατί δεν ήθελε να συνεχίσει στην Βόλφσμπουργκ και στη Μπουντεσλίγκα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Καραμφυλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x