Ιταλία

Στρέφεται και πάλι σε Τέβες η Γιουβέντους

Νέα πρόταση για την απόκτηση του Κάρλος Τέβες ετοιμάζει η Γιουβέντους, σύμφωνα με την “Tuttosport”. Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα, η «Γηραιά Κυρία» δεν κατάφερε να πείσει τον Σέρχιο Αγκουέρο να ντυθεί στα ασπρόμαυρα και πλέον στρέφεται και πάλι στον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι. Παρά το γεγονός ότι οι Τορινέζοι δεν αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να πείσουν τον Αργεντινό στράικερ να μετακομίσει στην Ιταλία.

Νέα πρόταση για την απόκτηση του Κάρλος Τέβες ετοιμάζει η Γιουβέντους, σύμφωνα με την “Tuttosport”.

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα, η «Γηραιά Κυρία» δεν κατάφερε να πείσει τον Σέρχιο Αγκουέρο να ντυθεί στα ασπρόμαυρα και πλέον στρέφεται και πάλι στον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Παρά το γεγονός ότι οι Τορινέζοι δεν αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να πείσουν τον Αργεντινό στράικερ να μετακομίσει στην Ιταλία.

Στο ίδιο κείμενο μάλιστα τονίζεται ότι ο Αγκουέρο έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την εθνική Αργεντινής στο Κόπα Αμέρικα, θα μεταβεί στη Μαδρίτη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη «βασίλισσα».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x