Ιταλία

Υποψήφιος για τον πάγκο της Ίντερ ο Ζίκο

Ανάμεσα στα ονόματα που «παίζουν» για τον πάγκο της Ίντερ είναι και αυτό του Ζίκο, σύμφωνα με τον Μάσιμο Μοράτι. Ο πρόεδρος των «νερατζούρι», μιλώντας σε εκπροσώπους του ιταλικού Τύπου, ανέφερε πέντε ονόματα τεχνικών που εξετάζει ως αντικαταστάτες του Λεονάρντο, για την τεχνική ηγεσία της ομάδας του και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ήταν μέσα σε αυτά.

Ανάμεσα στα ονόματα που «παίζουν» για τον πάγκο της Ίντερ είναι και αυτό του Ζίκο, σύμφωνα με τον Μάσιμο Μοράτι.

Ο πρόεδρος των «νερατζούρι», μιλώντας σε εκπροσώπους του ιταλικού Τύπου, ανέφερε πέντε ονόματα τεχνικών που εξετάζει ως αντικαταστάτες του Λεονάρντο, για την τεχνική ηγεσία της ομάδας του και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ήταν μέσα σε αυτά.

«Θα έχουμε πολύ δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα μελετήσουμε προσεκτικά τις πιο σοβαρές περιπτώσεις που έχουμε στα χέρια μας» τόνισε ο ισχυρός άνδρας των Μιλανέζων, για να συμπληρώσει, αναφερόμενος στην αρνητική απάντηση του Μαρσέλο Μπιέλσα: «Είπα όχι για προσωπικούς λόγους».

Ερωτηθείς για τους υποψήφιους για τον πάγκο της Ίντερ, απάντησε: «Ο Ρόσι (Ντέλιο/Παλέρμο), Μιχαΐλοβιτς (Σίνισα/Φιορεντίνα), Γκασπερίνι (Τζιανπιέρο), Ντούνγκα και Ζίκο είναι από αυτούς που θα μελετήσουμε».

Σύμφωνα μάλιστα με τον ιταλικό Τύπο εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Φάμπιο Καπέλο, Γκους Χίντινκ και Αντρέ Βίλας-Μπόας, οι οποίες, όμως, χρειάζονται αρκετά χρήματα.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x