Πορτογαλία

Γκέλαρε…δεν χάλασε το ρεκόρ!

Μετά τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του Europa League στις 18 Μαΐου στο Δουβλίνο, η Πόρτο δεν ήταν και τόσο συγκεντρωμένη στις εγχώριες υποχρεώσεις της και έμεινε στο 3-3 με την Πάσος Φερείρα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Η ισοπαλία δεν στοίχισε αφού το πρωτάθλημα έχει κατακτηθεί εδώ και αρκετές αγωνιστικές, ενώ και το αήττητο σερί διατηρήθηκε.

Μετά τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του Europa League στις 18 Μαΐου στο Δουβλίνο, η Πόρτο δεν ήταν και τόσο συγκεντρωμένη στις εγχώριες υποχρεώσεις της και έμεινε στο 3-3 με την Πάσος Φερείρα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Η ισοπαλία δεν στοίχισε αφού το πρωτάθλημα έχει κατακτηθεί εδώ και αρκετές αγωνιστικές, ενώ και το αήττητο σερί διατηρήθηκε.

Μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, η Πόρτο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Πάσος Φερείρα δεν κατάφερε να νικήσει και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 3-3. Η δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Μπενφίκα, δεν δυσκολεύτηκε να περάσει από την έδρα της Ρίο Άβε με σκορ 2-1.

Στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο η Νασιονάλ ηττήθηκε στην έδρα της από την Ολανένσε και έχασε πολύτιμο έδαφος. Ήττα έκπληξη και για τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας από τη Σετούμπαλ 1-0 στην έδρα της, ενώ και η τρίτη Μπράγκα δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ακαδέμικα.(0-0)

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής

Κυριακή 08/05

Σπόρτινγκ-Σετούμπαλ 0-1

Πορτιμονένσε-Μαρίτιμο 1-0

Ακαντέμικα-Μπράγκα 0-0

Πόρτο-Πάσος Φερέιρα 3-3

Λεϊρία-Ναβάλ 1-0

Γκιμαράες-Μπέιρα Μαρ 1-0

Νασιονάλ-Ολιανένσε 0-1

Ρίο Άβε-Μπενφίκα 1-2

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x