Πορτογαλία

«Λιοντάρια» στα δύσκολα

Εξακολουθεί να μάχεται για την κατάκτηση της τρίτης θέσης της Superliga η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα «λιοντάρια» νίκησαν με 2-1 την ουραγό Πορτιμονένσε στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής και προσπέρασαν με ένα βαθμό στην τρίτη θέση την τέταρτη Μπράγκα, που έχει ένα αγώνα λιγότερο, οπότε όλοι στους κυπελλούχους Ευρώπης του 1964 περιμένουν μια "γκέλα" των ημιφιναλίστ του Europa League την Κυριακή κόντρα στη Λεϊρία, ώστε να παραμείνουν το φαβορί για την τριάδα.

Εξακολουθεί να μάχεται για την κατάκτηση της τρίτης θέσης της Superliga η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα «λιοντάρια» νίκησαν με 2-1 την ουραγό Πορτιμονένσε στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής και προσπέρασαν με ένα βαθμό στην τρίτη θέση την τέταρτη Μπράγκα, που έχει ένα αγώνα λιγότερο, οπότε όλοι στους κυπελλούχους Ευρώπης του 1964 περιμένουν μια "γκέλα" των ημιφιναλίστ του Europa League την Κυριακή κόντρα στη Λεϊρία, ώστε να παραμείνουν το φαβορί για την τριάδα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά "αποχαιρέτησαν" την κατηγορία.

Οι πρωτευουσιάνοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0, όντας ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και φάνηκε να «καθαρίζουν» την αναμέτρηση, χάρη στα τέρματα των Πόστιγκα στο 19’ και Περέιρα στο 43’. Ο Πιρές στο 68’ κατάφερε να βάλει την Πορτιμονένσε στο ματς, όμως οι γηπεδούχοι άντεξαν την πίεση, παρά το γεγονός πως έμειναν με εννιά παίκτες στο τελευταίο δεκάλεπτο, μετά τις αποβολές του Αντρέ Σάντος στο 81’ και Περέιρα στο 84’.


H σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίτσιο, Τορσιλιέρι, Καρίκο, Εβάλντο, Ζοάο Περέιρα, Ματίας Φερνάντεζ (72' Βούκσεβιτς), Ζάπατερ, Αντρέ Σάντος, Ιζμαϊλοφ (77' Σαλέιρο), Γιαννίκ (63' Βαλντές), Πόστιγκα



Αναλυτικά, η 28η αγωνιστική:


29/04

Πάσος Φερέιρα-Γκιμαράες 21

30/4

Σπόρτινγκ-Πορτιμονένσε 2-1

01/05

Μπέιρα Μαρ- Ρίο Αβε

Μαρίτιμο-Ακαντέμικα

Ναβάλ-Νασιονάλ

Μπράγκα-Λεϊρία

Ολιανένσε-Μπενφίκα

Σετούμπαλ-Πόρτο


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x