Ιταλία

Μένει κατά 75% στη Ρόμα ο Πισάρο

Οι ριζικές αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στην Ρόμα, μετά την αγορά της από τον Αμερικανό επιχειρηματία, Τομ ΝτιΜπενεντέτο, οδήγησαν την ιταλική εφημερίδα “Corriere dello Sport”, να φτιάξει μια λίστα με τους παίκτες των «τζιαλορόσι» και να βάλει τα ποσοστά παραμονής που θεωρεί ότι έχει ο καθένας τους στην ομάδα. Ο Νταβίντ Πισάρο, ο οποίος ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, έχει ποσοστό παραμονής στην ιταλική πρωτεύουσα 75%.

Οι ριζικές αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στην Ρόμα, μετά την αγορά της από τον Αμερικανό επιχειρηματία, Τομ ΝτιΜπενεντέτο, οδήγησαν την ιταλική εφημερίδα “Corriere dello Sport”, να φτιάξει μια λίστα με τους παίκτες των «τζιαλορόσι» και να βάλει τα ποσοστά παραμονής που θεωρεί ότι έχει ο καθένας τους στην ομάδα.

Ο Νταβίντ Πισάρο, ο οποίος ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, έχει ποσοστό παραμονής στην ιταλική πρωτεύουσα 75%.

Στο κείμενο που αναφέρεται στον Χιλιανό μέσο, ο Ιταλός συντάκτης αναφέρει: «Τα δύο χρόνια που έχει ακόμα στο συμβόλαιό του και οι ικανότητές του, τον κάνουν έναν από αυτούς που προορίζονται για να παραμείνουν. Αν δεν φτάσει στην Τριγκόρια πρόταση, τότε ο Χιλιανός θα παραμείνει. Μέχρι τώρα έχει εμφανιστεί μόνο ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα του δώσει τα «κλειδιά» της ομάδας. Τα λεφτά, τόσο για τη Ρόμα, όσο και για τον παίκτη είναι εκεί, αλλά μοιάζει απίθανο να αποδεχθεί ο Χιλιανός την ιδέα να πάει στην Αθήνα».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x