Πορτογαλία

Πιο κοντά στην Ευρώπη

Ακόμα πιο κοντά στη δεύτερη συνεχόμενη ευρωπαϊκή της συμμετοχή βρίσκεται η Μπράγκα. Η περυσινή δευυτεραθλήτρια Πορτογαλίας απέσπασε 1-1 από τη Νασιονάλ στη Μαδέιρα, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις, στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 27η αγωνιστική της Superliga και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δυο βαθμούς μπροστά από την τέταρτη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με αμφότερες να φαίνεται πως έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο ερχόμενο Europa League.

Ακόμα πιο κοντά στη δεύτερη συνεχόμενη ευρωπαϊκή της συμμετοχή βρίσκεται η Μπράγκα. Η περυσινή δευυτεραθλήτρια Πορτογαλίας απέσπασε 1-1 από τη Νασιονάλ στη Μαδέιρα, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις, στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 27η αγωνιστική της Superliga και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δυο βαθμούς μπροστά από την τέταρτη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με αμφότερες να φαίνεται πως έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο ερχόμενο Europa League. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν ένα βαθμό πίσω από την προνομιούχο πεντάδα και την Γκιμαράες και θα περιμένουν τις επόμενες τρεις αγωνιστικές, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.

Οι ημιφιναλίστ του φετινού Europa League κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μπαρμπόζα στο 76’ για να δεχτούν την ισοφάριση στο 91’ από τον Αλμπέρτο, σε ένα ματς που οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη.



Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:


Παρασκευή, 15/4

Ακαντέμικα-Σετούμπαλ 1-1

Σάββατο, 16/4

Ολιανένσε-Πάσος Φερέιρα 0-0

Γκιμαράες-Μαρίτιμο 2-0

Κυριακή, 17/4

Ρίο Άβε-Ναβάλ 1-0

Λεϊρία-Πορτιμονένσε 0-1

Μπενφίκα-Μπέιρα Μαρ 2-1

Πόρτο-Σπόρτινγκ 3-2

Δευτέρα, 18/4

Νασιονάλ-Μπράγκα 1-1


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x