Πορτογαλία

Αλαν(ι)

Το δικό του γκολ (στον πρώτο αγώνα) έστειλε την Μπράγκα στα προημιτελικά του Europa League -και… πέταξε εκτός τη Λίβερπουλ-, τα (δύο) δικά του γκολ «καθαρίζουν», απ' ότι φαίνεται, και τη συμμετοχή της Μπράγκα στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση και του χρόνου! Ο Άλαν σκόραρε δις στη νίκη της ομάδας του με σκορ 2-0 στην έδρα της Ολανένσε -εξ' αναβολής αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής- και έκανε συμπαίκτες και προπονητή να αισθάνονται πιο… άνετοι για την έξοδο στην Ευρώπη.

Το δικό του γκολ (στον πρώτο αγώνα) έστειλε την Μπράγκα στα προημιτελικά του Europa League -και… πέταξε εκτός τη Λίβερπουλ-, τα (δύο) δικά του γκολ «καθαρίζουν», απ' ότι φαίνεται, και τη συμμετοχή της Μπράγκα στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση και του χρόνου!

Ο Άλαν σκόραρε δις στη νίκη της ομάδας του με σκορ 2-0 στην έδρα της Ολανένσε -εξ' αναβολής αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής- και έκανε συμπαίκτες και προπονητή να αισθάνονται πιο… άνετοι για την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπράγκα άνοιξε το σκορ στο 13' και διπλασίασε τα τέρματά του -και της ομάδας του- στο 90'+3' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x