Πορτογαλία

«Γκέλα» για Ολιανένσε

Έμεινε πίσω στην προσπάθεια εξόδου στην Ευρώπη η Ολιανένσε. Η τελευταία πήρε 1-1 στην έδρα της ουραγού Πορτιμονένσε, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Superliga και δεν κατάφερε να βρεθεί στην πέμπτη θέση, που θα οδηγούσε πιο κοντά στη συμμετοχή στο Europa league, αφού έμεινε στην έβδομη και θα περιμένει, πλέον, απώλειες των υπόλοιπων υποψηφίων των ευρωπαϊκών θέσεων την Κυριακή.

Έμεινε πίσω στην προσπάθεια εξόδου στην Ευρώπη η Ολιανένσε. Η τελευταία πήρε 1-1 στην έδρα της ουραγού Πορτιμονένσε, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Superliga και δεν κατάφερε να βρεθεί στην πέμπτη θέση, που θα οδηγούσε πιο κοντά στη συμμετοχή στο Europa league, αφού έμεινε στην έβδομη και θα περιμένει, πλέον, απώλειες των υπόλοιπων υποψηφίων των ευρωπαϊκών θέσεων την Κυριακή. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι μπορεί να πήραν ένα πολύτιμο βαθμό, όμως δύσκολα θα παραμείνουν στην κατηγορία, αφού απέχουν έξι βαθμούς από τη 14η Ρίο Αβε, που έχει ένα αγώνα λιγότερο.

Το ματς ήταν μέτριο και δε διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λίτο στο 31’ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με το πέναλτι του Τζαλμίρ στο 86’.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα:


Πόρτο-Νασιονάλ 3-0


Παρασκευή 18/02

Λεϊρια-Γκιμαράες 0-1

Σάββατο 19/02

Πορτιμονένσε-Ολιανένσε 1-1

Κυριακή 20/02

Ακαντέμικα-Ρίο Αβε

Σετούμπαλ-Ναβάλ

Μαρίτιμο-Μπέιρα Μαρ

Μπράγκα-Πάσος Φερέιρα

Δευτέρα 21/02

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπενφίκα


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x