Πορτογαλία

Superliga: Παιχνίδια για όλα τα γούστα

Σημαντικούς αγώνες «κρύβει» η 21η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο. Να διατηρηθούν κοντά στην Πόρτο και αν είναι δυνατόν να μειώσουν την διαφορά τους θα προσπαθήσουν οι «αετοί» της Λισσαβώνας, οι δοκιμάζονται στην έδρα της Λεϊρία. Από την πλευρά τους οι «δράκοι», αντιμετωπίζουν στο «Ντραγκάο» την πολύ καλή Μπράγκα, ενώ η Σπόρτινγκ σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση, υποδέχεται την «σκληροτράχηλη» Νασιονάλ. βρέθηκε ο Νούνο Ασίς.

Σημαντικούς αγώνες «κρύβει» η 21η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο. Να διατηρηθούν κοντά στην Πόρτο και αν είναι δυνατόν να μειώσουν την διαφορά τους θα προσπαθήσουν οι «αετοί» της Λισσαβώνας, οι δοκιμάζονται στην έδρα της Λεϊρία. Από την πλευρά τους οι «δράκοι», αντιμετωπίζουν στο «Ντραγκάο» την πολύ καλή Μπράγκα, ενώ η Σπόρτινγκ σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση, υποδέχεται την «σκληροτράχηλη» Νασιονάλ. Ντοπέ βρέθηκε ο Νούνο Ασίς.


Το παιχνίδι της αγωνιστικής:

ΠΟΡΤΟ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Οι γηπεδούχοι δείχνουν πως το ματς θα κριθεί από την απόδοσή τους. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο την ήττα της μισητής Μπενφίκα, και αφού έμειναν στην ισοπαλία κόντρα στην Ρίο Άβε. Η διαφορά της αυτή την στιγμή είναι στους τέσσερις βαθμούς και έχει την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της Μπενφίκα. Αμφίβολος είναι ο Λουίς Γκονζάλες, ενώ επιστρέφει στην 11άδα ο ΜακΚάρθι ο οποίος γύρισε από το Κόπα Αφρικα.

Στην «αντίπερα όχθη»,η Μπράγκα προέρχεται από εντός έδρας νίκη κόντρα στην Γκιμαράες . Οι φιλοξενούμενοι, δεν θα έχουν στην διάθεσή τους, τους Μαρινέλι, Πέδρο Κόστα και Ούγκο Λεάλ.


Οι υπόλοιποι σημαντικοί αγώνες:

ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ – ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Αμφότεροι οι αντίπαλοι βρίσκονται στην «ζώνη» του υποβιβασμού και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να παραμείνουν σε αυτή την κατάσταση. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από θριαμβευτική νίκη στην έδρα της Σετουμπάλ. Οι γηπεδούχοι θα έχουν στην διάθεσή τους τον αμυντικό Ντιονατάν, ενώ λόγω τιμωρίας θα απουσιάσουν οι Αλκάντρα και Ρομπέρτο Μπρουμ. Από την πλευρά τους, για τους φιλοξενούμενους επιστρέφει ο μέσος Έντσον, ενώ στο ματς αυτό, θέλουν ξεπεράσουν την εντός έδρας ήττα από την Μποαβίστα.


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ- ΝΑΣΙΟΝΑΛ

@2@Τα «λιοντάρια», προέρχονται από το «τρίποντο» στο «Ντα Λουζ» στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Με τη νίκη τους αυτή, κατάφεραν να μπουν στην διεκδίκηση ακόμη και του πρωταθλήματος, εάν συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις. Μοναδική απουσία για την Σπόρτινγκ, ο Ντουάλα που απουσιάζει στο Κόπα Άφρικα. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τη νίκη κόντρα στην Ζιλ Βιθέντε, ενώ δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.


ΛΕΪΡΙΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Σπόρτινγκ, η Μπενφίκα θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, σε μια έδρα που έχει δυσμενή παράδοση. Στην 11άδα αναμένεται να αρχίσει ο Γιώργος Καραγκούνης, ενώ από το Κόπα Άφρικα επέστρεψε ο Μαντόρας. Τραυματίας παραμένει ο Μίκολι. Η Λεϊρία, προέρχεται από τρία ματς, και κινδυνεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Αμφίβολοι για τους γηπεδούχους, οι Φερέιρα-Χάρισον.


ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΜΠΕΛΕΝΕΣΕΣ

«Μονόδρομος» η νίκη για την Μπελενέσες, αν θέλει να έχει ελπίδες «σωτηρίας». Χωρίς νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες, δεν μπορεί παρά να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, θα έχει στην διάθεσή του, τους Κλέμπερ, Μαδέϊρος, Μεϊρέλες. Η Μπελενέσες προέρχεται από την άνετη εντός έδρας νίκη κόντρα στην Πεναφιέλ, αλλά θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μεγιόνγκ και Σάντρο Γκαούτσο.


Αναλυτικά το πρόγραμμα


Σαββάτο 4/2/2006

Ακαδέμικα-Πάκος Φερέϊρα 18:00

Σπόρτινγκ Λ-Νασιονάλ 21:15

Λεϊρία-Μπενφίκα 23:15


Κυριακή 5/2/2006

Αμαδόρα-Ρίο Αβε 18:00

Ζιλ Βιθέντε-Σετουμπάλ 18:00

Πεναφιέλ-Μαρίτιμο 18:00

Γκιμαράες-Μπελενένσες 22:00


Δευτέρα 6/2/2006

Πόρτο-Μπράγκα 22:30


Δείτε την βαθμολογία στην Πορτογαλία.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x