Πορτογαλία

Σκολάρι: «Θέλω να μείνω στην Ευρώπη»

Στην Ευρώπη θέλει να παραμείνει ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι και μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Εθνική Πορτογαλίας. Ο Βραζιλιάνος προπονητής, που θεωρείται από πολλούς ως πιθανός διάδοχος του Σβεν Γκόραν ΄Ερικσον στην Εθνική Αγγλίας, δεσμεύεται με την ομάδα της Πορτογαλίας ως το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην Ευρώπη θέλει να παραμείνει ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι και μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Εθνική Πορτογαλίας. Ο Βραζιλιάνος προπονητής, που θεωρείται από πολλούς πιθανός διάδοχος του Σβεν Γκόραν ΄Ερικσον στην Εθνική Αγγλίας, δεσμεύεται με την ομάδα της Πορτογαλίας ως το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Σκολάρι, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο των Πορτογάλων στον τελικό του Euro του 2004, δηλώνει πρόθυμος να εξετάσει μία πιθανή πρόταση από την αγγλική Ομοσπονδία, καθώς θεωρεί βελτιωμένο το επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου.« Η δουλειά στην Αγγλία είναι πολύ ελκυστική για οποιονδήποτε προπονητή. Θέλω να παραμείνω στην Ευρώπη. Το συμβόλαιο μου λήγει τον Ιούλιο και τότε θα μπορώ να διαπραγματευτώ με ομάδες.Θα με ενδιέφερε μία πρόταση από την Αγγλία. Το αγγλικό ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια», εξηγεί ο Βραζιλιάνος προπονητής.

Επιμέλεια: Βίκυ Αναγνωστάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x