Πορτογαλία

Σκολάρι:''Δεν επιστρέφω στη Βραζιλία''

Ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ξεκαθάρισε σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Globo ότι μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Πορτογαλική Ομοσπονδία θα παραμείνει στην Ευρώπη. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δήλωσε επίσης απόλυτα ευχαριστημένος από την παραμονή του στη χώρα της Ιβηρικής

Ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ξεκαθάρισε σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Globo ότι μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Πορτογαλική Ομοσπονδία θα παραμείνει στην Ευρώπη. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δήλωσε επίσης απόλυτα ευχαριστημένος από την παραμονή του στη χώρα της Ιβηρικής.

«Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2006. Μίλησα με τον πρόεδρο και συμφωνήσαμε να περιμένουμε. Θα δούμε πρώτα τα αποτελέσματα που θα φέρει η ομάδα στο Μουντιάλ και μετά θα αποφασίσουμε για τυχόν ανανέωση» διευκρίνισε ο Σκολάρι.
Επίσης αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πολλές προτάσεις από συλλόγους της πατρίδας του, προς το παρόν όμως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στη Βραζιλία. «Ίσως μετά από τρία-τέσσερα χρόνια» κατέληξε ο έμπειρος κόουτς.


Eπιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x