Πορτογαλία

Σε αναζήτηση ''άσσου'' η Μπενφίκα

Η απόκτηση ενός τερματοφύλακα αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση της Μπενφίκα και στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους στόχους των «αετών» είναι τα ονόματα των Γιέρζι Ντούντεκ και Μπογκντάν Λόμποντς. «Τόσο ο Ντούντεκ, όσο και ο Λόμποντς είναι πράγματι δύο περιπτώσεις που εξετάζουμε με προσοχή», επιβεβαίωσε ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας, Ρόναλντ Κούμαν

Η απόκτηση ενός τερματοφύλακα αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση της Μπενφίκα και στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους στόχους των «αετών» είναι τα ονόματα των Γιέρζι Ντούντεκ και Μπογκντάν Λόμποντς. «Τόσο ο Ντούντεκ, όσο και ο Λόμποντς είναι πράγματι δύο περιπτώσεις που εξετάζουμε με προσοχή», επιβεβαίωσε ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας, Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Πολωνός Ντούντεκ έχει χάσει τη θέση του βασικού στη Λίβερπουλ από τον Χοσέ Ρέινα και έχει εκφράσει την επιθυμία να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα. Από την άλλη πλευρά, ο Ρουμάνος Λόμποντς, που αγωνίζεται στον Αγιαξ, βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λισσαβώνας.


Eπιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x