Πορτογαλία

Superliga:Νίκη με γκολ από τα αποδυτήρια

Ένα γκολ του Αργεντινού Λούτσο Γκονζάλες τριάντα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, έδωσε την εκτός έδρας νίκη στην Πόρτο με 1-0 απέναντι στη Ζιλ Βιθέντε. Οι «δράκοι» κατάφεραν με αυτούς τους τρεις πόντους να φτάσουν στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος με 27 βαθμούς

Ένα γκολ του Αργεντινού Λούτσο Γκονζάλες τριάντα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, έδωσε την εκτός έδρας νίκη στην Πόρτο με 1-0 απέναντι στη Ζιλ Βιθέντε. Οι «δράκοι» κατάφεραν με αυτούς τους τρεις πόντους να φτάσουν στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος με 27 βαθμούς.

Τους ίδιους βαθμούς έχει και η Νασιονάλ Μαδέιρα, η οποία κέρδισε την Παρασκευή την Μπράγκα με 1-0, αλλά η Πόρτο έχει κερδίσει τους «νησιώτες» στο μεταξύ τους παιχνίδι. Πάντως, η δέκατη τέταρτη Ζιλ Βιθέντε έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Βραζιλιάνο Λεάντρο Νέτο, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Πάουλο Ασουνσάο αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του αγώνα έχοντας πολύ καλή απόδοση, αν και πήρε κίτρινη κάρτα στο 66ο λεπτό. Υπενθυμίζεται πως την επόμενη αγωνιστική -13η για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας- η Πόρτο υποδέχεται στο «Ντραγκάο» τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x