Πορτογαλία

Θέλει μεταγραφή ο Πόστιγκα

Έτοιμος να ζητήσει μεταγραφή από τη διοίκηση της Πόρτο τον Ιανουάριο, αν συνεχίσει να μην περιλαμβάνεται στα πλάνα του Κο Αντριάνσε είναι ο Χέλντερ Πόστιγκα. «Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, νομίζω πως είναι για μένα και το σύλλογο καλύτερο να φύγω. Έχω κάποιες προτάσεις που πρέπει να εξετάσω και δεν γίνεται να παραμείνω στο περιθώριο», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας

Έτοιμος να ζητήσει μεταγραφή από τη διοίκηση της Πόρτο τον Ιανουάριο, αν συνεχίσει να μην περιλαμβάνεται στα πλάνα του Κο Αντριάνσε είναι ο Χέλντερ Πόστιγκα. «Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, νομίζω πως είναι για μένα και το σύλλογο καλύτερο να φύγω. Έχω κάποιες προτάσεις που πρέπει να εξετάσω και δεν γίνεται να παραμείνω στο περιθώριο», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας.

Ο 23χρονος επιθετικός μετακόμισε το 2003 στην Τότεναμ έναντι 9 εκατομμυρίων λιρών, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί έχοντας μόλις ένα γκολ σε 19 αγώνες. Μετά από έναν χρόνο στο Λονδίνο επέστρεψε στο Οπόρτο, ωστόσο κι εκεί η τύχη του δεν ήταν καλύτερη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x