Πορτογαλία

Επανεμφάνιση Ποστίγκα στην εθνικής Πορτογαλίας!

Τα ονόματα των Πάουλο Μασάντο, Έλντερ Ποστίγκα, Ζοάο Περέιρα και Κάρλος Μάρτινς είναι αυτά που ξεχωρίζουν από τις κλήσεις, του νέου τεχνικού της Εθνικής Πορτογαλίας, Πάουλο Μπέντο. Ο Μασάντο ο οποίος αγωνίζεται στην Τουλούζ και είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τη φανέλα της Σεντ-Ετιέν (την περίοδο 2008-09 για το Κύπελλο Ουέφα), δεν έχει ακόμα ντεμπουτάρει για τους Ίβηρες. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ζοάο Περέιρα (δεξιός μπακ της Σπόρτινγκ).

Τα ονόματα των Πάουλο Μασάντο, Έλντερ Ποστίγκα, Ζοάο Περέιρα και Κάρλος Μάρτινς είναι αυτά που ξεχωρίζουν από τις κλήσεις, του νέου τεχνικού της Εθνικής Πορτογαλίας, Πάουλο Μπέντο. Ο Μασάντο ο οποίος αγωνίζεται στην Τουλούζ και είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τη φανέλα της Σεντ-Ετιέν (την περίοδο 2008-09 για το Κύπελλο UEFA), δεν έχει ακόμα ντεμπουτάρει για τους Ίβηρες. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ζοάο Περέιρα (δεξιός μπακ της Σπόρτινγκ).

Η αναμενόμενη από τους Πορτογάλους επανεμφάνιση του Έλντερ Ποστίγκα στην εθνική Πορτογαλίας είναι γεγονός. Ο Μπέντο κάλεσε τόσο τον επιθετικό της Σπόρτινγκ (έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ως δανεικός στον Παναθηναϊκό, με προπονητή τον συμπατριώτη του Ζοζέ Πεσέιρο) όσο και τον Κάρλος Μάρτινς, ο οποίος έχει επίσης συμμετοχές με τους Ίβηρες.

Η αποστολή των Πορτογάλων για τα παιχνίδια με Δανία και Ισλανδία

Tερματοφύλακες: Eντουάρντο, Μπέτο, Ρούι Πατρίσιο
Αμυντικοί: Μπρούνο Άλβες, Φάμπιο Κοεντράο, Ζοάο Περέιρα, Ρικάρντο Καρβάλιο, Ρολάντο, Πέπε, Σίλβιο
Μέσοι: Κάρλος Μάρτινς, Ζοάο Μοουτίνιο, Βελόζο, Πάουλο Μασάντο, Ραούλ Μεϊρέλες, Τιάγκο
Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντάνι, Έλντερ Ποστίγκα, Ούγκο Αλμέιντα, Λιέντσον, Νάνι, Βαρέλα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x