Πορτογαλία

Super Liga: Πρώτη ήττα για τη Μπράγκα

Την πρώτη της ήττα στην τρέχουσα σεζόν γνώρισε η Μπράγκα. Η πρωτοπόρος (ακόμη και μετά την πρώτη της αποτυχία) ηττήθηκε με 1-0 από τη Μαρίτιμο και έμεινε στους 23 βαθμούς μετά από 10 αγώνες. Το «χρυσό» γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Βραζιλιάνος Κάνου στο 37’

Την πρώτη της ήττα στην τρέχουσα σεζόν γνώρισε η Μπράγκα. Η πρωτοπόρος (ακόμη και μετά την πρώτη της αποτυχία) ηττήθηκε με 1-0 από τη Μαρίτιμο και έμεινε στους 23 βαθμούς μετά από 10 αγώνες. Το «χρυσό» γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Βραζιλιάνος Κάνου στο 37’.

Την πρώτη της νίκη με τον Πάουλο Μπέντο στη θέση του προπονητή σημείωσε την Παρασκευή η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Τα «λιοντάρια» επικράτησαν της Ουνιάο Λεϊρία με 2-1, με τους Μπέτο (7’) και Ροτζέριο (45’) να πετυχαίνουν τα τέρματα των νικητών και τον Ζοάο Πάουλο να μειώνει στο 54’.

Νέα απώλεια για τη Μποαβίστα, που έσωσε τα προσχήματα αποσπώντας ισοπαλία, 1-1, από τη Μπελενένσες με τέρμα του Ζοάο Πίντο στο 87’. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μέγιονγκ στο 72’.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Κυριακή 6/11

Ζιλ Βισέντε-Πεναφιέλ
Νασιονάλ-Ναβάλ
Σετουμπάλ-Αμαδόρα
Μπενφίκα-Ρίο Άβε
Πάκος Φερέιρα-Πόρτο

Δευτέρα 7/11

Ακαντέμικα-Γκιμαράες

*Δείτε τη βαθμολογία του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x