Πορτογαλία

«Για πολλά χρόνια στην Πόρτο»

«Το όνειρο του Φερνάντο είναι να μείνει πολλά χρόνια στην Πόρτο». Η ατάκα αυτή ανήκει στον Μαρσέλο Μπελούτσι- αδερφό του Φερνάντο- ο οποίος μιλώντας στην «Record» τόνισε ότι επιθυμία του αδερφού του είναι να παραμείνει στους «δράκους» για πολλά χρόνια.

«Το όνειρο του Φερνάντο είναι να μείνει πολλά χρόνια στην Πόρτο».

Η ατάκα αυτή ανήκει στον Μαρσέλο Μπελούτσι- αδερφό του Φερνάντο- ο οποίος μιλώντας στην «Record» τόνισε ότι επιθυμία του αδερφού του είναι να παραμείνει στους «δράκους» για πολλά χρόνια.

«Ο Φερνάντο ονειρεύεται να τελειώσει την καριέρα του στην Αργεντινή και τη Νιούελς Όλντ Μπόις που είναι η ομάδα της καρδιάς του. Δεν ξέρω όμως αν θα συμβεί αυτό. Οι άνθρωποι της Πόρτο του συμπεριφέρονται πολύ καλά και ο ίδιος θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα».

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» μέσος αναμένεται σύντομα να κληθεί από τους διοικούντες την ομάδα για να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2014 με καλύτερες ετήσιες απολαβές, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η πορτογαλική ομάδα αναμένεται να βάλει ρήτρα πώλησης του παίκτη που θα φτάνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x