Γενικά

Μεταγραφές τέλος!

Η διορία που είχαν οι ομάδες για να δηλώσουν τις μεταγραφές του στην ΕΠΟ εξέπνευσε. Δεν αποκλείεται να έχουν γίνει κινήσεις και να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από τις ομάδες. Δείτε το χρονικό της ημέρας με όλες τις κινήσεις από την Ελλάδα και την Ευρώπη όπως τις μετέδωσε το www.sport-fm.gr

Η διορία που είχαν οι ομάδες για να δηλώσουν τις μεταγραφές του στην ΕΠΟ εξέπνευσε. Δεν αποκλείεται να έχουν γίνει κινήσεις και να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από τις ομάδες. Δείτε το χρονικό της ημέρας με όλες τις κινήσεις από την Ελλάδα και την Ευρώπη όπως τις μετέδωσε το www.sport-fm.gr

21:28: Το «φλερτ» ανάμεσα στη Γαλατάσαραϊ και τον Ζβίεζνταν Μισίμοβιτς κατέληξε τελικά σε «γάμο». Η «τσιμ-μπομ» ανακοίνωσε την Τρίτη το βράδυ της απόκτηση του Βόσνιου διεθνούς μεσοεπιθετικού της Βόλφσμπουργκ.

21:15:Στον Εθνικό Αστέρα θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Νίκος Παντίδος και Σπύρος Χαλούλος. Οι «ερυθρόλευκοι» της Καισαριανής υπέγραψαν για τέσσερα χρόνια τον πρώην αμυντικό του Παναθηναϊκού και του Αιγάλεω και για ένα χρόνο τον πρώην αμυντικό του Λεβαδεικού και της Ρόδου.

21:06: Στον Αγροτικό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Γλύκος. Ο 24χρονος τερματοφύλακας παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο από τον ΠΑΟΚ στους «πράσινους» του Ευόσμου

21:02 * Λύθηκε κοινή συναίνεση το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Μπεντί Μπουβάλ με τον Πανιώνιο.

* Ο Γιάννης Σιμώσης μεταγράφηκε στην ομάδα του Πανθρακικού. Για τη μεταγραφή αυτή ο Πανιώνιος διατήρησε μόνο ποσοστό σε περίπτωση μελλοντικής μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή σε άλλη ομάδα.

* Δόθηκε δανεικός ο Γιαννης Λουκίνας στην ομάδα της ΑΕΛ Καλλονης για 1 χρόνο
.

20:48: Στην Μπολόνια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιέγκο Πέρες. Οι «ροσομπλού» ανακοίνωσαν την Τρίτη πως απέκτησαν τον Ουρουγουανό αμυντικό της Μονακό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

20:43 Στην Κέρκυρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ηλίας Ιωάννου, ο οποίος ανακοινώθηκε την τελευταία μέρα τις προθεσμίας των μεταγραφών. Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον Μπάμπη Τεννέ. Ο Ιωάννου την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Καβάλα, όπου έπαιξε σε 24 παιχνίδια και πέτυχε τρία γκολ.

20:33 Δανεικό για μία σεζόν στη Δόξα Δράμας έστειλε ο Ολυμπιακός τον Παναγιώτη Σταμόγιαννο. Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν στις δυνατότητες του 18χρονου μέσου γι’ αυτό του πρόσφεραν νέο συμβόλαιο, τετραετούς διάρκειας. Ωστόσο επειδή δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή προτιμήθηκε να δοθεί σε ομάδα Β’ Εθνικής, όπως και έγινε, για να έχει αυξημένο χρόνο συμμετοχής.

20:29 «Τέλος» και επίσημα από τον Ολυμπιακό ο Έντσο Μαρέσκα. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των και ευχήθηκε στο Ιταλό μέσο «καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

20:04: Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Μάρκο Μποριέλο στη Ρόμα. Ο 28χρονος επιθετικός της Μίλαν, αρνήθηκε να πάει δανεικός στη Γιουβέντους, όπως αναφέρουν διάφορα μέσα στην Ιταλία και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα στην ομάδα της Ρώμης.

19:59: Οι προσπάθειες του Λευτέρη Ιντζόγλου στην προετοιμασία της ΑΕΚ απέφεραν καρπούς για τον 23χρονο μέσ . Η «Ένωση» ανακοίνωσε την Τρίτη την απόκτηση του παίκτη για τον επόμενο χρόνο.

19:55 Επικυρώθηκε ο μονοετής δανεισμός των Βαγγέλη Μάντζιου και Χρήστου Μελίσση στην Μαρίτιμο. Μετά από συντονισμένες ενέργειες του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού», Κάρλος Φρέιτας, βρέθηκε ομάδα για τους δύο παίκτες, οι οποίοι δεν υπολογίζονταν από τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Νιόπλια.

19:48Μεταγραφικό «μπαμ» της τελευταίας στιγμής πραγματοποίησε η Σάντερλαντ, η οποία πλήρωσε στη Ρεν 15.8 εκατ. ευρώ για να εντάξει τον Ασαμόα Γκιαν στο δυναμικό της. Ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος εξέπληξε τους πάντες με την αγωνιστική του παρουσία στο πρόσφατο Μουντιάλ αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Γκάνας, υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την αγγλική ομάδα. Το κόστος της μεταγραφής αποτελεί ποσό- ρεκόρ στην ιστορία της Σάντερλαντ.

19:44 Μετά τον Μαρσέλ Νικολάς Ρομάν Νούνιες ο Ηρακλής ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ντάνι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

19:42: Στη Νις θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάνιελ Λουμπόγια. Ο 31χρονος επιθετικός της Γκρενόμπλ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο αν «πιάσει» ένα συγκεκριμένο αριθμό αγώνα. Οι διοικούντες την ομάδα της Νίκαιας, μετά την αποχώρηση του Ρεμί από την ομάδα, ήθελαν έναν ποδοσφαιριστή για την επίθεση και στο πρόσωπο του Λουμπόγια «βλέπουν» τον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

19:41: Στην ομάδα του Λεβαδειακού επέστρεψε ο Θοδωρής Τριποτσέρης, ο οποίος την Τρίτη υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης. Παράλληλα στους «πράσινους» θα συνεχίσει και ο Βινσέντ Ράμαελ, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

19: 40 Ο αμυντικός της Λίβερπουλ Εμιλιάνο Ινσούα θα μετακομίσει στην Τουρκία για χάρη της Γαλατάσαραϊ. Η τουρκική ομάδα απέκτησε τον Αργεντινό αμυντικό με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο

19:29: Στον Ηρακλή με την μορφή δανεισμού από την Τζένοα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαρσέλ Νικολάς Ρομάν Νούνιες. Ο 22χρονος Ουρουγουανός αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και τις προηγούμενες δύο χρονιές ήταν και πάλι δανεικός στις Φροζινόνε και Πενιαρόλ.

19:15: Συνεχίζει τις εντυπωσιακές μεταγραφές η Σάλκε την τελευταία μέρα της προθεσμίας των μετακινήσεων στην Ευρώπη. Οι «μπλε του βασιλιά» απέκτησαν τον Χοσέ Μανουέλ Χουράδο από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

19:04: Μετά την συμφωνία με τον Μάουρο Καμορανέζι, η Στουτγκάρδη «έκλεισε» και τον Μαμαντού Μπα. Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα του Στρασβούργου, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την γερμανική ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

19:01: Πάικτης της Μίλαν και επίσημα ο Ρομπίνιο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων χρόνων με την ιταλική ομάδα.

19:00 Η διοίκηση του Πανσερραϊκού ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάμπλο Αλβάρεζ από τη Ρετζίνα. Ο Ουρουγουανός άσος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε ως δανεικός στη Βίσλα Κρακοβίας. Στην ομάδα των Σερρών και ο νεαρός μέσος, Νίκος Βλασσόπουλος.

18:52 Παίκτης του Πανιωνίου είναι ο Κάσπερ Ρίσγκαρντ! Οι «κυανέρυθροι» κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα και συμφώνησαν με τον Δανό αμυντικό μέσο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Αρμίνια Μπίλεφελντ.

18:50 Η Μπέρμιγχαμ ανακοίνωσε την απόκτηση των Γίρανεκ και Χλεμπ.

18:30 Ο Νταμιέν Πλεσίς βρίσκεται αυτήν την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

18:46 Τον Ηλία Προβατίδη και τον Ντομακόι Αμπράμοβιτς απέκτησε ο Πιερικός με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή, ενώ ο Κροάτης επιθετικός αποδεσμεύτηκε από τον ΟΦΗ

18:18: Μεταγραφικό «πάρε-δώσε» για τη Γιουβέντους, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η διορία μετακίνησης ποδοσφαιριστών. Η ιταλική ομάδα, ανακοίνωσε την απόκτηση του Αρμάν Τραορέ για ένα χρόνο δανεικό από την Άρσεναλ, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας της με τον Τζόναθαν Ζεμπινά.

17: 53 Όπως διαβεβαιώνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, η απόκτηση του Νταμιέν Πλεσίς από την Λίβερπουλ θα δηλωθεί εντός της προθεσμίας που έχει ορίσει η ΕΠΟ (20:00)

17:40 Στον Ολυμπιακό γίνεται προσπάθεια για να λυθεί το συμβόλαιο του Όσκαρ

17:35 Έτοιμος να ντυθεί στα «πράσινα» είναι και ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.clickliverpool.com, παρά το γεγονός πως λίγες ώρες πριν ο παίκτης φερόταν ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος Γαλλομαροκινός βρίσκεται (σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα) στην Αθήνα μαζί με τον Ντάμιεν Πλεσίς, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία να «κλείσει» στους πρωταθλητές Ελλάδας. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται απο τον Παναθηναϊκό.

17:24 Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Ο 31 ετών Έλληνας αμυντικός πέρασε από τα γραφεία της "Ένωσης", υπέγραψε για έναν χρόνο και στην συνέχεια ανακοινώθηκε από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.

17:17 Μια ανάσα από την απόκτηση του Θεμιστοκλή Τζημόπουλου είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται στα Γιάννενα για να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

17:17 Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου ότι έχουν ασχοληθεί (ή ότι θα ασχοληθούν, τις ώρες που απομένουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου) με την περίπτωση του Τερί Ρακόν. Οι Νεοσμυρνιώτες δηλώνουν άγνοια για το θέμα, θεωρώντας πως πρόκειται -απλά- για ένα «παιχνίδι» του μάνατζερ του παίκτη.

17:12: Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πολ Κοντσέσκι από τη Φούλαμ. Ο 29χρονος οπισθοφύλακας θα αγωνίζεται με τη φανέλα των «κόκκινων» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

17:07 Παίκτης του Παναιτωλικού είναι ο Αντρέ Ρότσα, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Ο Ρότσα είναι Βραζιλιάνος και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ.

17:06: Το όνομα Γιάννης Πεχλιβανόπουλος μπορεί στα ποδοσφαιρικά στέκια της χώρας μας να μην είναι γνωστό, φαίνεται όμως ότι οι σκάουτερ της Ίντερ κάτι παραπάνω γνωρίζουν… Ο 16χρονος λοιπόν ποδοσφαιριστής- ο οποίος θα αγωνίζεται με την ομάδα Κ-17- υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και θα είναι κάτοικος Μιλάνου για τα επόμενα τρία χρόνια.

17:02: Η Μπόλτον απέσπασε την υπογραφή του 19χρονου επιθετικού Ροντρίγκο Μορένο από την Μπενφίκα, ο οποίος θα αγωνίζεται στην Premier League, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

17:01: Σύμφωνα με την ΕΠΟ η διορία ολοκλήρωσης των μεταγραφών εκπνέει στις 20:00

16: 50: Στον Εθνικό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο επιθετικός της ΑΕΚ, Μιχάλης Παυλής. Ο νεαρός στράικερ της Ένωσης θα αγωνιστεί στην ομάδα της Καισαριανής με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

16:45 Tον Μάριους Στανκεβίτσιους, με τη μορφή δανεισμού απέκτησε η Βαλένθια, όπως ανακοίνωσε η... Σαμπντόρια, ομάδα στην οποία ανήκει ο Λιθουανός αμυντικός. Σύμφωνα με την ιταλική ομάδα, η Βαλένθια έχει το δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή.

16:30 Παίκτης της Τσεζένα πρέπει να θεωρείται ο Γιοάν Μπεναλουάν καθώς η νεοφώτιστη στην Serie Α συμφώνησε να τον αποκτήσει δανεικό για ένα χρόνο από την Σεντ Ετιέν στην οποία ανήκει ο κεντρικός αμυντικός.

15:53 Παρελθόν από τον ομάδα του Άρη αποτελεί ο Ίαν Ντέιλι, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει. Ο Ντέιλι δεν βρισκόταν στα πλάνα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ και έτσι το μεσημέρι της Τρίτης ανακοινώθηκε και επίσημα το «διαζύγιο».

15:52 Αίσιο τέλος είχαν οι επαφές του Μάουρο Καμοραζένι με την Στουτγκάρδη. Ο 33χρονος Ιταλοαργεντινός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης με την ομάδα της Γερμανίας, ύστερα από οχτώ χρόνια συνεργασίας με τη Γιουβέντους.

15:39 Ο διεθνής γκολκίπερ, Στίπεν Πλετίκοσα, αποκτήθηκε ως δανεικός από την Τότεναμ για να καλύψει το κενό στη θέση του τερματοφύλακα. Η συμφωνία με τη Σπαρτάκ Μόσχας -στην οποία ανήκει- προβλέπει πως τα ''σπιρούνια'' έχουν οψιόν αγοράς εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι από τον έμπειρο Κροάτη.

15:22 Ο Άρης απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Καμίλ Γκροζίτσκι και πλέον στρέφεται σε άλλες λύσεις.

15:15 Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Ολιβιέ Σορλέν από τον ΠΑΟΚ, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου». Ο Γάλλος μέσος είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει από τον ΠΑΟΚ λόγω οικογενειακών προβλημάτων και έτσι έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

15:00 Ύστερα από 17 χρόνια παρουσίας στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και έχοντας αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης ο Φερνάντο Μοριέντες ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 34 ετών.

14:57 O Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού τον Σωτήρη Λεοντίου στην Ηλιούπολη.

14:54 Στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Σίλβα Κλέιτον, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην Ουκρανία και συμφώνησε με την ομάδα του Νικολάι Κοστόφ. Υπενθυμίζεται ότι οι Ουκρανοί φέρονταν να δίνουν περισσότερα από 400.00 στον 27χρονο παίκτη.

14:40 Κοντά στην ολοκλήρωση δύο μεταγραφών βρίσκεται η Μπέρμιγχαμ. Η αγγλική ομάδα περιμένει να εκδοθούν οι άδειες εργασίας του Αλεξάντερ Χλεμπ και του Ζαν Μπεσεζούρ για να ανακοινώσει την απόκτησή τους.

14:25 Το κενό στη θέση του στόπερ κάλυψε την τελευταία στιγμή ο Αστέρας Τρίπολης και μάλιστα με μια καλή προσθήκη. Όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι Αρκάδες ήρθαν σε συμφωνία με τον Ισπανό, Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες στην πόλη για να υπογράψει.

14.12 Στην τελική ευθεία η απόκτηση του Ρομπίνιο από την Μίλαν. Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο βραζιλιάνος βρίσκεται στο Μιλάνο και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια από τα γραφεία της ομάδας για να υπογράψει.

14:10 Στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται ο Ντανιέλ Ντα Σίλβα Σοάρες - ο οποίος είναι πιο γνωστός ως Ντάνι - και θα αποτελέσει το τελευταίο απόκτημα του «Γηραιού».

13.59 Με επιτυχία πέρασε από ιατρικές εξετάσεις ο Κριστιάν Νασούτι. Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να υπογράψει.

13:55 Παίκτης της Γουίγκαν θα πρέπει να θεωρείται ο Φράνκο Ντι Σάντο, ο οποίος είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι καθοδόν για το «DW Stadium», αφού εντός της ημέρας αναμένεται να περάσει τις καθιερωμένες εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του στους «Latics».

13:50 O Χρήστος Πατσατζόγλου βρίσκεται αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και υπογράφει το μονοετές συμβόλαιο του.

13:38 Κοντά στην απόκτηση του Τερί Ρακόν βρίσκεται ο Πανιώνιος, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα του «Skysports». Σύμφωνα με το αγγλικό δίκτυο, αρκετές ομάδες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον 26χρονο μέσο, ωστόσο ο πρώην παίκτης της Μαρσέιγ και της Γκινγκάμπ επιλέγει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

13:24 Έτοιμη να πουλήσει τον Ζβέζνταν Μισίμοβιτς στη Γαλατάσαραϊ εμφανίζεται η διοίκηση της Βόλφσμπουργκ. Όπως γράφει η εφημερίδα «Bild», οι Τούρκοι προσφέρουν περίπου 8 εκατ. ευρώ για τον Βόσνιο μεσοεπιθετικό, ο οποίος βρίσκεται στην γειτονική χώρα για το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

13:20 Η απόκτηση του Πλεσίς μπορεί να είναι αυτή που θα αποτελέσει και την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για την μεταγραφική περίοδο που λήγει σήμερα. Πιθανότητες για την απόκτηση ενός επιθετικού υπάρχουν, απλώς σύμφωνα με πληροφορίες αυτές είναι μικρότερες σε σχέση με τις εκτιμήσεις που υπήρχαν χθες

13:18 Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό έχουν ολοκληρωθεί.

13:15 Μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ρομπίνιο. Σύμφωνα με πηγές από την Ιταλία ο παίκτης θα φτάσει στο Μιλάνο το απόγευμα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Μίλαν.

13:05 Στη Λιόν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάπε Ντιακατέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ αποκτήθηκε από τη γαλλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου.

12:56 Σύμφωνα με το skysports η Μπεσίκτας πάει να κάνει την μεγάλη έκπληξη ζητώντας τον δανεισμό του Ρόμπι Κιν από την Τότεναμ.

12:54 Οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό έχουν τελειώσει. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ήδη πει ότι η ομάδα θα συνεχίσει ως έχει και από την πορεία της τους πρώτους τρεις μήνες της σεζόν θα κριθεί το αν θα γίνει κάποια κίνηση τον Ιανουάριο.

12:43 Νέο συμβόλαιο με τον Χάρη Μαυρία υπέγραψε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι ανακοίνωσαν ότι η συνεργασία τους με τον παίκτη έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

12:38 Σύμφωνα με την ΕΠΟ η διορία ολοκλήρωσης των μεταγραφών εκπνέει στις 20:00

12:20 Ενισχύεται μεταγραφικά η Κοπεγχάγη. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε τον Κόσταρικανό, Κριστιάν Μπολάνος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπως ανακοίνωσε και επίσημα. Ο Μπολάνος είναι 26 ετών, αγωνίζεται ως μέσος και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της νορβηγικής, Σταρτ.

11:50 Αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν μια σπουδαία μεταγραφή εμφανίζονται στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινείται για την απόκτηση του Ναμπίλ Ελ Ζαρ της Λίβερπουλ! Πρόκειται για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, τον οποίο οι «κόκκινοι» παραχωρούν με τη μορφή δανεισμού.

10:31 Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Νταμιέν Πλεσίς, κάτι που αποκάλυψε ο Κώστας Νικολακόπουλος λίγο μετά τα μεσάνυχτα μέσω του www.sport-fm.gr. Ο Γάλλος αμυντικός χαφ βρίσκεται στην Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x