Πορτογαλία

Πρεμιέρα στην Πορτογαλία

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί το εναρκτήριο λάκτισμα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Φαβορί για την κατάκτηση της Liga Sagres είναι η περσινή πρωταθλήτρια Μπενφίκα και η Πόρτο. Οι δύο ομάδες πούλησαν μερικά από τα αστέρια τους, αλλά φρόντισαν να καλύψουν το κενό τους με τον καλύτερο τρόπο, κινούμενοι στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί το εναρκτήριο λάκτισμα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Φαβορί για την κατάκτηση της Liga Sagres είναι η περσινή πρωταθλήτρια Μπενφίκα και η Πόρτο.

Οι δύο ομάδες πούλησαν μερικά από τα αστέρια τους αλλά φρόντισαν να καλύψουν το κενό τους με τον καλύτερο τρόπο, κινούμενοι στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Από πίσω ακολουθούν η Σπόρτινγκ, αλλά και η Μπράγκα, που δεν είναι παραδοσιακή δύναμη όπως οι τρεις προαναφερόμενες, αλλά έχει τις βάσεις να επαναλάβει μια καλή χρονιά όπως η περσινή.

Ακόμα και η δεύτερη θέση φαντάζει δύσκολος στόχος φέτος για την πρώην ομάδα του Φρέιτας, αλλά έχει τα φόντα για να πλασαριστεί σε μία από τις πρώτες θέσεις.

Η ενισχυμένη Πόρτο θα προσπαθήσει να «επανακτήσει τα σκήπτρα» στη χώρα της Ιβηρικής και να μην πάθει εκ νέου το «στραπάτσο» της περσινής σεζόν.

Η Μπενφίκα ξόδεψε αρκετά χρήματα για να διατηρήσει τον τίτλο, ενώ η Σπόρτινγκ -παρά το γεγονός ότι έκανε μεταγραφές- δείχνει να έχει μείνει για μία ακόμη χρονιά πίσω, την ώρα που οι συναγωνιστές της συνεχίζουν να ενισχύονται…

Η Μπράγκα κινήθηκε δυνατά για τα δεδομένα της στο μεταγραφικό παζάρι και θα προσπαθήσει να μπει και πάλι «σφήνα» ανάμεσα στους μεγάλες παραδοσιακές συνάμεις.

Το εναρκτήριο παιχνίδι της LIga Sagres θα είναι αυτό ανάμεσα στη Μπράγκα και τη νεοφώτιστη Πορτιμονένσε (Παρασκευή 13/8). Η Πόρτο και Σπόρτινγκ θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τις Ναβάλ και Πάσος Φερέιρα αντίστοιχα, ενώ η Μπενφίκα θα υποδεχτεί στο Ντα Λουζ την Ακαντέμικα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 13/8

Μπράγκα-Πορτιμονένσε 22:15

Σάββατο 14/8

Μαρίτιμο-Βιτόρια Σετούμπαλ 16:00
Ναβάλ-Πόρτο 21:15
Πάσος Φερέιρα-Σπόρτινγκ 23:15

Kυριακή 15/8

Ρίο Άβε-Νασιονάλ 16:00
Mπέιρα Μαρ-Λεϊρία 19:00
Μπενφίκα-Ακαντέμικα 22:15

Δευτέρα 16/8

Ολιανένσε-Βιτόρια Γκιμαράες 22:15

Eπιμέλεια: Tάσος Χαλκιόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x