Πορτογαλία

Superligα: Τα «λιοντάρια» δαγκώνουν τρεις φορές…

Αρχίζει και «ξυπνάει» η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα «λιοντάρια» επικράτησαν με 3-1 της Γκιμαράες στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο σημαντικότερο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος και παρέμειναν σταθερά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, εξασφαλίζοντας, ουσιαστικά, την έξοδο στο Europa League, χωρίς να ελπίζουν σε κάτι περισσότερο στη συνέχεια.

Αρχίζει και «ξυπνάει» η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα «λιοντάρια» επικράτησαν με 3-1 της Γκιμαράες στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο σημαντικότερο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος και παρέμειναν σταθερά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, εξασφαλίζοντας, ουσιαστικά, την έξοδο στο Europa League, χωρίς να ελπίζουν σε κάτι περισσότερο στη συνέχεια. Αντίθετα, οι ηττημένοι παρέμειναν στην πέμπτη θέση, κάτι που τους δίνει αυτή τη στιγμή ένα πλεονέκτημα για την έξοδο στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Δείτε τι έκανε η Μπενφίκα.

Οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1964 ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν δίκαια τη νίκη. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Γκρίμι στο 8’, Λίεντσον στο 9’ και Σαλέιρο στο 20’. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Βαλντομίρο στο 67’.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:


Παρασκευή 12/3

Ναβάλ-Λεϊρία 1-0

Σάββατο 13/03/10

Μπράγκα-Ρίο Άβε 1-0

Ακαντέμικα-Πόρτο 1-2

Κυριακή 14/03/10

Ολανένσε-Μπελενένσες 1-3

Λεϊσόες-Σετούμπαλ 1-2

Νασιονάλ-Μπενφίκα 0-1

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Γκιμαράες 3-1

Δευτέρα 15/3

Πάκος Φερέιρα-Μαρίτιμο (22:15)


Η επόμενη (24η) αγωνιστική:

Μπελενένσες-Πόρτο
Μπενφίκα-Μπράγκα
Γκιμαράες-Ακαντέμικα
Λεϊσόες-Ναβάλ
Μαρίτιμο-Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Ρίο Άβε-Ολανένσε
Λεϊρία-Πάκος Φερέιρα
Σετούμπαλ-Νασιονάλ


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x