Πορτογαλία

Supeliga: Σταθερά πρώτη…

Δεν το κουνάει από την κορυφή της βαθμολογίας στο πορτογαλικό πρωτάθλημα η Μπράγκα. Η φετινή έκπληξη νίκησε με 1-0 στην έδρα της τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής και παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση του πίνακα. Ετσι, πλέον, περιμένει μπας και κάνει καμία «γκέλα» η Μπενφίκα το Σάββατο κόντρα στην Γκιμαράες στο «Ντα Λουζ», ώστε να μην έχει «συγκάτοικο» στην κορυφή.

Δεν το κουνάει από την κορυφή της βαθμολογίας στο πορτογαλικό πρωτάθλημα η Μπράγκα. Η φετινή έκπληξη νίκησε με 1-0 στην έδρα της τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής και παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση του πίνακα. Ετσι, πλέον, περιμένει μπας και κάνει καμία «γκέλα» η Μπενφίκα το Σάββατο κόντρα στην Γκιμαράες στο «Ντα Λουζ», ώστε να μην έχει «συγκάτοικο» στην κορυφή. Αντίθετα, τα «λιοντάρια» παρέμειναν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και εξακολουθούν να παλεύουν για την έξοδο στο Europa League.

Οι νικητές ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και πήραν δίκαια τη νίκη, χάρη στο γκολ του Θέσαρ στο 31’.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:


Παρασκευή, 29/1

Μπράγκα-Σπόρτιγκ Λισσαβώνας 1-0

Σάββατο, 30/1

Ουνιάο Λεϊρία-Ολανένσε 18:00

Ναβάλ-Μπελενένσες 18:00

Νασιονάλ Μαδέιρα-Πόρτο 19:00

Μπενφίκα-Γκιμαράες 21:15

Κυριακή, 31/1

Βιτόρια Σετούμπαλ-Ρίο Αβε 18:00

Πάκος Φερέιρα-Ακαντέμικα 20:00

Λεϊσόες-Μαρίτιμο 22:15


Η βαθμολογία της Superliga.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x