Πορτογαλία

Superliga: «Λιοντάρι» ήταν ο Λίεντσον

Πιο κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη βρίσκεται από το Σάββατο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα «λιοντάρια» της πορτογαλικής πρωτεύουσας επικράτησαν με 3-2 της Νασιονάλ στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», με πρωταγωνιστή τον Λίεντσον, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος και προσπέρασαν τρεις βαθμούς τους αντιπάλους τους στον πίνακα, ευρισκόμενοι στην τέταρτη θέση, ενώ η ομάδα της Μαδέιρα βρίσκεται στην πέμπτη.

Πιο κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη βρίσκεται από το Σάββατο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα «λιοντάρια» της πορτογαλικής πρωτεύουσας επικράτησαν με 3-2 της Νασιονάλ στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», με πρωταγωνιστή τον Λίεντσον, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος και προσπέρασαν τρεις βαθμούς τους αντιπάλους τους στον πίνακα, ευρισκόμενοι στην τέταρτη θέση, ενώ η ομάδα της Μαδέιρα βρίσκεται στην πέμπτη. Δείτε πως "γκέλαρε" η Πόρτο.

Το ματς ήταν δραματικό, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τον Μιγκέλ στο 24’, όμως οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1964 αντέδρασαν και, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο διεθνή επιθετικό, που σημείωσε δύο τέρματα στο 59’ και στο 72’, πήραν «αέρα» δύο γκολ, έχοντας ισοφαρίσει με τον Βελόσο στο 25’. Το γκολ του Εντγκαρ στο 74΄απλά έδωσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, χωρίς να αλλάξει την ουσία της.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:


Σάββατο, 16/1

Ολανένσε-Ναβάλ 1-0

Γκιμαράες-Βιτόρια Σετούμπαλ 2-2

Πόρτο-Πάκος Φερέιρα 1-1

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Νασιονάλ Μαδέιρα 3-2

Κυριακή, 17/1

17:00 Μπελενένσες-Λεϊσόες

18:00 Ρίο Αβε-Ουνιάο Λεϊρία

20:00 Ακαντέμικα-Μπράγκα

22:15 Μαρίτιμο-Μπενφίκα


Δείτε τη βαθμολογία.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x