Πορτογαλία

Superliga: Σε «στραβοπάτημα» της Μπράγκα ευελπιστούν Μπενφίκα, Πόρτο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η κούρσα του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία, με τις Μπράγκα και Μπενφίκα να ισοβαθμούν στην κορυφή με 36 βαθμούς και την Πόρτο να καραδοκεί στην τρίτη θέση με 32. Για την 16η αγωνιστική, οι «Αρχιεπίσκοποι» έχουν επικίνδυνη έξοδο στην έδρα της Ακαντέμικα, οι «Αετοί» αναμένεται να περάσουν νικηφόρα από το «Ντος Μπαρέιρος» της Μαρίτιμο, ενώ οι φορμαρισμένοι «Δράκοι» δύσκολα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα κόντρα στην Πάκος Φερέιρα, στο «Ντραγκάο».

Σε θρίλερ εξελίσσεται η κούρσα του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία, με τις Μπράγκα και Μπενφίκα να ισοβαθμούν στην κορυφή με 36 βαθμούς και την Πόρτο να καραδοκεί στην τρίτη θέση με 32. Για την 16η αγωνιστική της Superliga, οι «Αρχιεπίσκοποι» έχουν επικίνδυνη έξοδο στην έδρα της Ακαντέμικα (τρεις νίκες στα πέντε τελευταία ματς), οι «Αετοί» αναμένεται να περάσουν νικηφόρα από το «Ντος Μπαρέιρος» της Μαρίτιμο, ενώ οι φορμαρισμένοι «Δράκοι» δύσκολα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα κόντρα στην Πάκος Φερέιρα, στο «Ντραγκάο».

Εκτός των προαναφερθέντων, το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα σε Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και Νασιονάλ, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να διασφαλίσουν μία εκ των θέσεων που οδηγούν στο Europa League της επόμενης περιόδου. «Λιοντάρια» και «Σαντίνος» μοιράζονται βαθμούς (24) στην τέταρτη και πέμπτη θέση, αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της Superliga.

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010

18:00 Ολχανένσε-Ναβάλ
19:00 Γκιμαράες-Βιτόρια Σετούμπαλ
21:15 Πόρτο-Πάσος Φερέιρα
23:15 Σπόρτιγκ Λισσαβώνας-Νασιονάλ Μαδέιρα

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010

17:00 Μπελενένσες-Λεϊξόες
18:00 Ρίο Αβε-Ουνιάο Λεϊρία
20:00 Ακαντέμικα-Μπράγκα
22:15 Μαριτίμο-Μπενφίκα

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x