Πορτογαλία

Superliga: Γλίτωσε το «έμφραγμα»

Λίγο ήθελε να την «πατήσει» η Πόρτο κόντρα στη Λεϊρία… Οι «δράκοι» κατάφεραν να νικήσουν με 3-2 την αντίπαλό τους στο «Ντραγκάο», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος και παρέμειναν σταθερά στην τρίτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι δυο φορές πρωταθλητές Ευρώπης προηγήθηκαν δυο φορές, όμως η Λεϊρία ισοφάρισε αντίστοιχες, μέχρι ο Φαλκάο να σημειώσει το 3-2, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στη βραδιά.

Λίγο ήθελε να την «πατήσει» η Πόρτο κόντρα στη Λεϊρία… Οι «δράκοι» κατάφεραν να νικήσουν με 3-2 την αντίπαλό τους στο «Ντραγκάο», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος και παρέμειναν σταθερά στην τρίτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι δυο φορές πρωταθλητές Ευρώπης προηγήθηκαν δυο φορές, όμως η Λεϊρία ισοφάρισε αντίστοιχες, μέχρι ο Φαλκάο να σημειώσει το 3-2, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στη βραδιά. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, λόγω των αποβολών των Φερνάντο και Τζούρισιτς αντίστοιχα.

Ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις η Ακαντέμικα, μετά το 2-0 στην έδρα της επί της Ναβάλ, που βρίσκεται, επίσης, μακριά από τον κίνδυνο. Δεν κατάφερε να «ανασάνει» η νεοφώτιστη Ολανένσε, που παραχώρησε 1-1 στην Πάκος Φερέιρα, η οποία έτσι απομακρύνθηκε από τις επικίνδυνες θέσεις.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:


Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου

Μπράγκα-Νασιονάλ Μαδέιρα 2-0

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου

Μαρίτιμο-Γκιμαράες 0-1

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Λεϊσόες 1-0

Ρίο Αβε-Μπενφίκα 0-1

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου

Ολανένσε-Πάκος Φερέιρα 1-1

Ακαντέμικα-Ναβάλ 2-0

Πόρτο-Ουνιάο Λεϊρία 2-1

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου

Μπελενένσες-Βιτόρια Σετούμπαλ 21:15


Δείτε τη βαθμολογία του πορτογαλικού πρωταθλήματος.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x