Πορτογαλία

Superliga: «Έσωσε την παρτίδα»

Έστω και την ύστατη στιγμή γλίτωσε την ήττα η Μπράγκα από τη Λεϊσόες… Οι πρωτοπόροι του πορτογαλικού πρωταθλήματος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την αντίπαλό τους εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, ισοφαρίζοντας στο 88’ με τον Αλαν και βρέθηκαν στο +3 από τη δεύτερη Μπενφίκα, που έχει έναν αγώνα λιγότερο και αντιμετωπίζει την Κυριακή την Ακαντέμικα στο «Ντα Λουζ». Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν κοντά στις τελευταίες θέσεις και θα συνεχίσουν να παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Έστω και την ύστατη στιγμή γλίτωσε την ήττα η Μπράγκα από τη Λεϊσόες… Οι πρωτοπόροι του πορτογαλικού πρωταθλήματος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την αντίπαλό τους εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, ισοφαρίζοντας στο 88’ με τον Αλαν και βρέθηκαν στο +3 από τη δεύτερη Μπενφίκα, που έχει έναν αγώνα λιγότερο και αντιμετωπίζει την Κυριακή την Ακαντέμικα στο «Ντα Λουζ». Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν κοντά στις τελευταίες θέσεις και θα συνεχίσουν να παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα, η επιτυχία της Λεϊσόες γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κανείς πως αγωνιζόταν από το 50’ με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μπράγκα.

Δεν μπόρεσε να νικήσει την, εκ των ουραγών, Μπελενένσες η Ρίο Αβε στην έδρα της και έχασε έδαφος στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Σημαντική νίκη της Ναβάλ επί τις Πάκος Φερέιρα με 1-0 στην έδρα της, την έφερε στη μέση της βαθμολογίας, δυο βαθμούς πάνω από την αντίπαλό της.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:


Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2009

Γκιμαράες-Πόρτο 1-4

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009

Ναβάλ-Πάκος Φερέιρα 1-0

Ρίο Αβε-Μπελενένσες 0-0

Λεϊσόες-Μπράγκα 1-1

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009

Μαρίτιμο-Ολανένσε (18:00)

Μπενφίκα-Ακαντέμικα (22:15)

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

Βιτόρια Σετούμπαλ-Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (22:15)

Ουνιάο Λεϊρία-Νασιονάλ Μαδέιρα (22:15)


Η βαθμολογία της Superliga.


Η επόμενη αγωνιστική (13η):

Μπελενένσες-Γκιμαράες
Πάκος Φερέιρα-Νασιονάλ Μαδέιρα
Πόρτο-Βιτόρια Σετούμπαλ
Μαρίτιμο-Ρίο Αβε
Ολανένσε-Μπενφίκα
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας-Ουνιάο Λεϊρία
Μπράγκα-Ναβάλ
Ακαντέμικα-Λεϊσόες


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x