Πορτογαλία

Superliga: Δεν υπέκυψε ούτε στα «λιοντάρια»…

Άντεξε ξανά η Μπενφίκα σε ένα μεγάλο ματς τη φετινή περίοδο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Οι «αετοί» πήραν 0-0 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» στο μεγάλο ντέρμπι της πορτογαλικής πρωτεύουσας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και βρέθηκαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας και το αποτέλεσμα της Μπράγκα τη Δευτέρα κόντρα στη Λεϊρία.

Άντεξε ξανά η Μπενφίκα σε ένα μεγάλο ματς τη φετινή περίοδο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Οι «αετοί» (αντίπαλοι της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League) πήραν 0-0 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» στο μεγάλο ντέρμπι της πορτογαλικής πρωτεύουσας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και βρέθηκαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας και το αποτέλεσμα της Μπράγκα τη Δευτέρα κόντρα στη Λεϊρία. Αντίθετα, τα «λιοντάρια» εξακολουθούν να παραμένουν πολύ μακριά από τις πρώτες θέσεις και δύσκολα θα διεκδικήσουν ακόμα και την έξοδο στην Ευρώπη. Το ματς δε διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας, όμως οι δυο «αιώνιοι» αντίπαλοι της Λισαβόνας θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Δείτε τι έγινε νωρίτερα.


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουί Πατρίτσιο, Αμπελ (44' Πέδρο Σίλβα), Καρίκο, Πόλγκα, Κανέιρα, Μιγκέλ Βελόσο, Αντριεν, Μουτίνιο, Ματίας (73' Περεϊρίνια), Βούκσεβιτς (83' Πόστιγκα), Λίεντσον

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Κιμ, Μάξι, Σίντνεϊ (77' Μιγκέλ Βίτορ), Νταβίντ Λουίζ, Πεϊσότο, Τσάβι Γκαρσία, Ραμίρες, Αϊμάρ (67' Ρούμπεν Αμορίμ), Ντι Μαρία, Καρντόζο, Σαβιόλα (85' Κοεντράο)



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής


Παρασκευή (27/11)

Ολανένσε-Γκιμαράες 0-2

Σάββατο (28/11)

Νασιονάλ-Ναβάλ 1-1

Σπόρτινγκ Λισ.-Μπενφίκα 0-0

Κυριακή (29/11)

Ακαντέμικα-Σετούμπαλ

Πάκος Φερέιρα-Λεϊσόες

Μπελενένσες-Μαρίτιμο

Πόρτο-Ρίο Αβε

Δευτέρα (30/11)

Μπράγκα-Λεϊρία


Η βαθμολογία της Superliga.


Η επόμενη αγωνιστική (12η):

Ναβάλ-Πάκος Φερέιρα
Μαρίτιμο-Ολανένσε
Ρίο Αβε-Μπελενένσες
Λεϊσόες-Μπράγκα
Λεϊρία-Νασιονάλ Μαδέιρα
Γκιμαράες-Πόρτο
Βιτόρια Σετούμπαλ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Μπενφίκα-Ακαντέμικα


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x