Πορτογαλία

«Ενέχυρο» ο Φύσσας

Ο Τάκης Φύσσας και τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιήθηκαν από την Μπενφίκα ως εγγύηση για την αποπληρωμή ενός χρέους του συλλόγου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου, οι «Αετοί» χρωστούν περίπου 19 εκατομμύρια δολάρια στην κατασκευαστική εταιρία «Somague» για την κατασκευή του νέου «Ντα Λουζ» στη Λισαβόνα

Ο Τάκης Φύσσας και τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιήθηκαν από την Μπενφίκα ως εγγύηση για την αποπληρωμή ενός χρέους του συλλόγου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου, οι «Αετοί» χρωστούν περίπου 19 εκατομμύρια δολάρια στην κατασκευαστική εταιρία «Somague» για την κατασκευή του νέου «Ντα Λουζ» στη Λισαβόνα.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπεγράφη από τις δύο πλευρές, πέντε ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Πορτογαλίας θα περιέλθουν στην ιδιοκτησία της Somague, σε περίπτωση που δεν αποπληρωθεί το χρέος. Εάν η Μπενφίκα δεν κάνει κάτι τέτοιο, τότε η εταιρία που ανέλαβε να κατασκευάσει το γήπεδό της, θα αποκτήσει, εκτός από τα δικαιώματα του πρωταθλητή Ευρώπης Τάκη Φύσσα και αυτά των Μανουέλ Ντος Σάντος, Πετίτ, Ζεοβάνι και Καρλίτος Κούνια.

Επιμέλεια: Άκης Στρατόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x