Πορτογαλία

Θέλει Πρέμιερσιπ ο Μακάρθι

Ο Μπένι ΜακΚάρθι αποκλείεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Πόρτο, το οποίο λήγει σε δύο χρόνια, καθώς επιθυμεί διακαώς να μεταγραφεί σε ομάδα της Πρέμιερσιπ, όπως δήλωσε και ο ατζέντης του.

Ο Μπένι ΜακΚάρθι αποκλείεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Πόρτο, το οποίο λήγει σε δύο χρόνια, καθώς επιθυμεί διακαώς να μεταγραφεί σε ομάδα της Πρέμιερσιπ, όπως δήλωσε και ο ατζέντης του. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Renascenca», ο Ρομπ Μουρ ήταν πιεστικός προς τη διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας, ώστε να παραχωρήσει τον Νοτιοαφρικανό επιθετικό άμεσα. «Εχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, είναι επαγγελματίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει μια καινούρια πρόκληση. Το αντίθετο», είπε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του διεθνή άσου.

Ο ΜακΚάρθι, που δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να μεταγραφεί σε ομάδα της πρέμιερ λιγκ, βρέθηκε πέρυσι «μια ανάσα» από την Εβερτον, όμως τελευταία στιγμή η Πόρτο διαφοροποίησε τις απαιτήσεις της και η υπόθεση οδηγήθηκε σε «ναυάγιο». Φέτος, οι «Δράκοι» απέρριψαν και πρόταση της Μπλάκμπερν ενώ δείχνουν αποφασισμένοι να κρατήσουν στο «Ντραγκάο» τον αρχισκόρερ της ομάδας την τελευταία διετία. «Δεν με απασχολεί πόσα εκατομμύρια μπορεί να φέρει ο ΜακΚάρθι με απασχολεί το πόσα γκολ θα βάλει», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζόρζε Νούνο Πίντο ντα Κόστα.

Επιμέλεια: Χρήστος Κατσιμάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x