Γενικά

6ος όμιλος

ΗΑΕ, Νότια Αφρική, Ονδούρα και Ουγγαρία κληρώθηκαν στον έκτο όμιλο.

ΗΑΕ, Νότια Αφρική, Ονδούρα και Ουγγαρία κληρώθηκαν στον έκτο όμιλο.

ΗΑΕ (Μαχντί Αλί Χασάν): Στην ανέλπιστη κατάκτηση του Πανασιατικού Κυπέλλου Νέων το 2008 οφείλουν την συμμετοχής τους τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η αραβική ομάδα βασίζεται στο ίδιο περίπου ρόστερ που την οδήγησε στην περσινή της επιτυχία. Στο πρόσωπο του Άχμεντ Καλίλ της Αλ Αχλί βλέπουν το λαϊκό τους ήρωα, ο οποίος στο τουρνουά του 2008 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, ενώ του απονεμήθηκε το βραβείο του MVP.

Νότια Αφρική (Σεράμε Λετσοάκα): Με τον τίτλο του δυνατού αουτσάιντερ κατεβαίνει στους αγώνες η Νότια Αφρική. Στη διάρκεια των προκριματικών δεν απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο, ωστόσο απέδειξε ότι πρόκειται για μία υπέρ το δέον μαχητική ομάδα, στοιχείο που δίνει εξτρά ώθηση στους μεγάλους αγώνες, φέρνει ανατροπές και φυσικά νίκες. Πολύ εύκολα επίσης μπορεί να διακρίνει κανείς ότι διαθέτει τα κλασικά χαρακτηριστικά μιας αφρικανικής ομάδας: Παίκτες με ταχύτητα, αντοχή και άρτια τεχνική κατάρτιση.

Ονδούρα (Εμίλιο Ουμανζόρ): Η τρίτη θέση στην προκριματική ζώνη της Κεντρικής Αμερικής αρκούσε στην Ονδούρα για μια θέση στα τελικά. Την πέμπτη στην ιστορία της. Άλλοι κατεβαίνουν με αξιώσεις, η Ονδούρα απ’ ότι φαίνεται, απλώς για τη συμμετοχή. Στις προηγούμενες παρουσίες της περιορίστηκε στα τρία παιχνίδια των ομίλων. Εκεί ήταν πρωταγωνίστρια στο ρόλο του «σάκου του μποξ». Ο Ρότζερ Ρόχας (επιθετικός, Ολίμπιο) ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλο από την αποστολή της Ονδούρας.

Ουγγαρία (Σάντορ Εγκερβάρι): Με σημαιοφόρο τον Κρίστιαν Νέμεθ της ΑΕΚ, θα παρελάσει η Ουγγαρία, επί αιγυπτιακού εδάφους. Οι διοικούντες την «Ένωση» επέτρεψαν τελικά στον νεαρό κυνηγό να δώσει το «παρών» στα τελικά της διοργάνωσης, «λύνοντας» παράλληλα σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του Σάντορ Εγκερβάρι. Οι Ούγγροι θα παραταχθούν με την ίδια ομάδα πάνω-κάτω που κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19 το 2008.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του ομίλου:

27/9 ΗΑΕ-Νότια Αφρική (18:45)
27/9 Ονδούρα-Ουγγαρία (21:30)

30/9 Ουγγαρία-Νότια Αφρική (18:45)
30/9 ΗΑΕ-Ονδούρα (21:30)

3/9 Ουγγαρία-ΗΑΕ (18:45)
3/9 Νότια-Ονδούρα (18:45)

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x