Πορτογαλία

Φερέιρα: «Η Πόρτο ήταν αγνώριστη!»

Δεν μπορούσε να κρύψει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα την απογοήτευσή του, ύστερα από την ήττα () της Πόρτο στην έδρα της Μπράγκα. Ωστόσο, ο προπονητής των «δράκων» παραδέχθηκε την ανωτερότητα των γηπεδούχων και υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν… αγνώριστη! «Ότι καλό κάναμε στο Λονδίνο, χάθηκε εδώ!», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

Δεν μπορούσε να κρύψει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα την απογοήτευσή του, ύστερα από την ήττα (1-0) της Πόρτο στην έδρα της Μπράγκα. Ωστόσο, ο προπονητής των «δράκων» παραδέχθηκε την ανωτερότητα των γηπεδούχων και υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν… αγνώριστη! «Ότι καλό κάναμε στο Λονδίνο, χάθηκε εδώ!», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

«Η ανάλυση του αγώνα είναι απλή. Η Μπράγκα κέρδισε, επειδή η Πόρτο ήταν αγνώριστη και ήταν χωρίς λόγο νευρική. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε άσχημα για εμάς, αλλά αισθανόμουν ότι η ομάδα μου ήταν πολύ νευρική και ανήσυχη. Οι παίκτες μου δεν έπαιξαν αυτό που ξέρουν και μπορούν. Αφήσαμε το προβάδισμα στην Μπράγκα και το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Το αποτέλεσμα ήταν να δεχθούμε ένα παράξενο γκολ. Από εκεί και πέρα, η ομάδα δεν είχε σωστές επιλογές», ανέφερε ο 43χρονος τεχνικός στο πορτογαλικό κανάλι «Sport TV».

Στη συνέχεια, ο πρώην κόουτς της Μπράγκα υποστήριξε πως ότι «έχτισε» η ομάδα του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (απέναντι στην Τσέλσι για το Champions League) «γκρεμίστηκε» στο γήπεδο «AXA»: «Η Μπράγκα είναι δίκαια η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Κέρδισε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Πόρτο. Δεν μπορούμε να πάρουμε τις… δάφνες της νίκης από την Μπράγκα. Δεν μας αξίζει κάτι τέτοιο. Ότι καλό κάναμε στο Λονδίνο, χάθηκε εδώ!».

Καταλήγοντας, ο Φερέιρα τόνισε: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτή την ήττα. Δεν ήττα καλό το παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να βρούμε τους λόγους για αυτό και να καταλάβουμε γιατί η ομάδα δεν μπορούσε να παίξει, όπως ξέρει».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x