Πορτογαλία

Μεταγραφικός αναβρασμός στην Πορτογαλία

Καλά κρατεί το μεταγραφικό παζάρι στην Πορτογαλία καθώς οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις συμβολαίων διαδέχονται η μία την άλλη στην προσπάθεια των ομάδων να ενισχυθούν αγωνιστικά

Καλά κρατεί το μεταγραφικό παζάρι στην Πορτογαλία καθώς οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις συμβολαίων διαδέχονται η μία την άλλη στην προσπάθεια των ομάδων να ενισχυθούν αγωνιστικά.

Σε μια από τις πιο σημαντικές κινήσεις τέτοιου είδους, ο Λουιζάο έφτασε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Μπενφίκα για την επέκταση του συμβολαίου του. «Εχω επεκτείνει το συμβόλαιό μου και πλέον σκέφτομαι μόνο ένα πράγμα: να συνεχίσω να εκπροσωπώ τον σύλλογό μου» δήλωσε ο Βραζιλιάνος αμυντικός, το πλήρες όνομα του οποίου είναι Αντερσον Ρομπέρτο Σίλβα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Record», το νέο συμβόλαιο του Λουιζάο, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Μπενφίκα το 2003, τον «δένει» μέχρι το 2011.

Επίσης, παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβώνας είναι πλέον ο Λουίς Φερνάντο Ντα Γκράσα Λουρέιρο, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τα «λιοντάρια». «Είναι τιμή για μένα να εκπροσωπώ ένα σύλλογο, όπως η Σπόρτινγκ» δήλωσε ο 28χρονος μέσος, μετά τις υπογραφές. Ο Πορτογάλος διεθνής αποχώρησε από την Μπράγκα στις αρχές της χρονιάς, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιναμό Μόσχας. Η συμφωνία του ρωσικού συλλόγου με τη Σπόρτινγκ προβλέπει ότι, σε αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Λουρέιρο, ο Νιγηριανός διεθνής αμυντικός Τζόσεφ Ενακαρχίρε θα «μετακομίσει» στη Μόσχα, έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Τέλος, την αποδέσμευση του Λέο ανακοίνωσε ο τεχνικός της Πόρτο, Κο Αντριάανσε. Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος υπέγραψε τον Ιανουάριο συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων με τους «Δράκους», είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του, αφού «περίσσευε» στο ρόστερ των τέως Πρωταθλητών Ευρώπης. «Ο Λέο Λίμα έφυγε από την προετοιμασία της ομάδας» δήλωσε ο Αντριάανσε στην ιστοσελίδα της Πόρτο. «Αγωνίζεται στο κέντρο και διαθέτω αρκετούς παίκτες για τη μεσαία γραμμή. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη δυνατή λύση για τον Λέο Λίμα, αφού αρκετοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Του εύχομαι να βρει σύντομα νέο σύλλογο».

Ο Λατινοαμερικάνος άσσος, το πλήρες όνομα του οποίου είναι Λεονάρντο Λίμα ντα Σίλβα, επέστρεψε την Τρίτη στην Πορτογαλία από την Ολλανδία, όπου η αποστολή της Πόρτο πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, προκειμένου να διαπραγματευτεί τη λύση του συμβολαίου του.

Eπιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x