Πορτογαλία

Δανεικός ο Καϊσέδο σε Σπόρτινγκ

Την μεταγραφή του στην πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας γνωστοποίησε με δηλώσεις του στο «SkySports» ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι Φελίπε Καϊσέδο, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να αποδείξει την αξία του.

Την μεταγραφή του στην πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας γνωστοποίησε με δηλώσεις του στο «SkySports» ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι Φελίπε Καϊσέδο, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να αποδείξει την αξία του.Η μεταγραφή του διεθνούς επιθετικού με τον Ισημερινό έγινε με τη μορφή δανεισμού και οι Πορτογάλοι έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν τον παίκτη, εφόσον βέβαια το κρίνουν απαραίτητο.

Πρέπει να τονιστεί πως για την απόκτηση του Λατινοαμερικάνου κινήθηκαν αρκετοί σύλλογοι από την «Γηραιά Αλβιόνα», ωστόσο τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας ήταν αυτά που τελικά τον απέκτησαν. «Το να βρίσκομαι σε έναν σύλλογο όπως η Σπόρτινγκ, αποτελεί μια πρόκληση για μένα» δήλωσε ο Καϊσέδο, ο οποίος αναφορικά με τη συμμετοχή του στο προσεχές Champions League φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο Champions League. Η Πορτογαλία διαθέτει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, ενώ θεωρώ πως θα προσαρμοστώ πολύ γρήγορα στα νέα δεδομένένα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x