Πορτογαλία

Προς Αγγλία οδεύει ο Βελόσο

Στην Αγγλία θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Μιγκέλ Βελόσο. Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα “O’JOGO”, o παίκτης ειδοποίησε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας πως θέλει να πάει στην Αγγλία. Ο παίκτης έχει ήδη αναθέσει στον ατζέντη του, Πάουλο Μπαρμπόσα, να του βρει ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στην Αγγλία θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Μιγκέλ Βελόσο. Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα “O’JOGO”, o παίκτης ειδοποίησε την ομάδα του πως θέλει να πάει στην Αγγλία. Ο παίκτης έχει ήδη αναθέσει στον ατζέντη του, Πάουλο Μπαρμπόσα, να του βρει ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο διεθνής χαφ, δέχθηκε τα «πυρά» των οπαδών της Σπόρτινγκ, οι οποίοι μόλις έμαθαν την επιθυμία του, πήγαν στο προπονητικό κέντρο των «λιονταρών» και γιούχαραν τον παίκτη και ζωγράφισαν και συνθήματα στους τοίχους εναντίον του. Ο 23χρονος Πορτογάλος, επτά φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, κοστολογείται γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ και ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκφράσει οι Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Έβερτον, Άστον Βίλα και Μπόλτον.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x