Πορτογαλία

Superliga: «Τεστ» για Μπενφίκα

Το παιχνίδι ανάμεσα στη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Μπενφίκα, και την όγδοη, Γκιμαράες, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Superliga. Η πρώτη της βαθμολογίας, Πόρτο, υποδέχεται την ενδέκατη, Ναβάλ. Η τρίτη της κατάταξης, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, φιλοξενεί τη 15η, Ρίο Άβε.

Το παιχνίδι ανάμεσα στη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Μπενφίκα, και την όγδοη, Γκιμαράες, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Superliga. Οι «αετοί» νίκησαν 2-1 στην έδρα της Ναβάλ, ενώ οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-1 της Μπελενένσες. Ο Κίκε Φλόρες καταστρώνει χωρίς τους Μορέτο, Μίγκελ, Οζέια και Πριέτο τα πλάνα του, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τον τιμωρημένο Μοράις και τον τραυματία Έλβις.

Η πρώτη της βαθμολογίας, Πόρτο, υποδέχεται την ενδέκατη, Ναβάλ. Οι «δράκοι» προκρίθηκαν στους «8» του Champions League, αφού κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει τους Χουλκ, Φερνάντο, Φουτσίλε, Μπενίτες και Γκουαρίν, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τους Μάριο και Κοβάσεβιτς.

Η τρίτη της κατάταξης, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, φιλοξενεί τη 15η, Ρίο Άβε. Τα «λιοντάρια» διασύρθηκαν στο Champions League την Μπάγερν Μονάχου και αποχαιρέτησαν με τον χειρότερο δυνατόν τρόπο (σ.σ.: δέχθηκαν στους δύο αγώνες 12 τέρματα!) την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο θα αγωνιστεί χωρίς τους Γκρίμι, ενώ ο Ισμαΐλοφ είναι αμφίβολος.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Παρασκευή 13/03/09

Πάκος Φερέιρα-Λεϊσόες 4-0
(44' Πίντο, 69' Ρικάρντο, 74' πεν. Πεντρίνια, 89' Καρνέιρο)

Σάββατο 14/03/09

Μπενφίκα-Γκιμαράες (20:45)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ρίο Άβε (23:00)

Κυριακή 15/03/09

Μπελενένσες-Αμαδόρα (18:00)
Τροφένσε-Σετούμπαλ (18:00)
Μπράγκα-Ακαντέμικα (20:15)
Πόρτο-Ναβάλ (22:15)

Δευτέρα 16/03/09

Νασιονάλ-Μαρίτιμο (21:45)

Δείτε τη βαθμολογία του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Η επόμενη αγωνιστική:

Κυριακή 21/03/09

Ακαντέμικα-Μπελενένσες
Αμαδόρα-Μπενφίκα
Γκιμαράες-Πόρτο
Λεϊσόες-Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Μαρίτιμο-Τροφένσε
Ναβάλ-Πάκος Φερέιρα
Ρίο Άβε-Νασιονάλ
Σετούμπαλ-Μπράγκα

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x