Πορτογαλία

Superliga: «Δοκιμασία» για Πόρτο

Το παιχνίδι ανάμεσα στην τέταρτη του βαθμολογικού πίνακα, Λεϊσόες, και την πρώτη, Πόρτο, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Superliga. Η δεύτερη της κατάταξης, Μπενφίκα, φιλοξενείται από τη δέκατη, Ναβάλ, στο «Jose Bento Pessoa». Η τρίτη της βαθμολογίας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, υποδέχεται την δωδέκατη, Πάκος Φερέιρα.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην τέταρτη του βαθμολογικού πίνακα, Λεϊσόες, και την πρώτη, Πόρτο, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Superliga. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα της Μπενφίκα, ενώ οι «δράκοι» έμειναν στο «μηδέν» με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι Μπρούνο Τσίνα και Μπέτο είναι αμφίβολοι για τους γηπεδούχους. Από την πλευρά του, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει τον Κριστιάν Ροντρίγκεζ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η ετοιμότητα των Λισάντρο, Φουτσίλε, Σαπουνάρου και Μπενίτεζ.

Η δεύτερη της κατάταξης, Μπενφίκα, φιλοξενείται από τη δέκατη, Ναβάλ, στο «Jose Bento Pessoa». Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-1 στην έδρα της Μπελενένσες. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Μοράις, ενώ οι «αετοί» θα παραταχθούν χωρίς τους Σουάζο, Κάρλος Μάρτινς και Αμορίμ.

Η τρίτη της βαθμολογίας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, υποδέχεται την δωδέκατη, Πάκος Φερέιρα. Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με 2-0 τη Ρίο Άβε. Τα «λιοντάρια» δεν υπολογίζουν τους Ρόσενμπακ, Γκρίμι και Πόστιγκα, ενώ ο Πάουλο Σέρτζιο καταστρώνει χωρίς τους Ρούι Μιγκέλ και Ανουνσισάο (που μετακομίζει στην Κίνα) τα πλάνα του.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Παρασκευή 06/03/09

Ρίο Άβε-Μαρίτιμο 1-1
(69' Έντσον-90' Τζαλμά)

Σάββατο 07/03/09

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Πάκος Φερέιρα (21:00)
Λεϊσόες-Πόρτο (23:00)

Κυριακή 08/03/09

Ακαντέμικα-Τροφένσε (18:00)
Γκιμαράες-Μπελενένσες (18:00)
Αμαδόρα-Μπράγκα (20:00)
Ναβάλ-Μπενφίκα (22:15)

Δευτέρα 09/03/09

Σετούμπαλ-Νασιονάλ (21:45)

Δείτε τη βαθμολογία του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Η επόμενη αγωνιστική:

Κυριακή 15/03/09

Πόρτο-Ναβάλ
Μπενφίκα- Γκιμαράες
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ρίο Άβε
Μπράγκα-Ακαντέμικα
Πάκος Φερέιρα- Λεϊσόες
Νασιονάλ-Μαρίτιμο
Μπελενένσες-Αμαδόρα
Τροφένσε-Σετούμπαλ

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x