Πορτογαλία

Τραπατόνι:''Θέλω να γυρίσω στην Ιταλία''

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ιταλία, μόλις μια σεζόν μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπενφίκα, εξέφρασε ο Τζιοβάνι Τραπατόνι, παρά το γεγονός ότι οδήγησε τους «Αετούς της Λισαβώνας» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 11 χρόνια

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ιταλία, μόλις μια σεζόν μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπενφίκα, εξέφρασε ο Τζιοβάνι Τραπατόνι, παρά το γεγονός ότι οδήγησε τους «Αετούς της Λισαβώνας» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 11 χρόνια. Μάλιστα οι εφημερίδες «Record» και «O Jogo» αναφέρουν ότι η Λάτσιο ενδιαφέρεται για την πρόσληψη του πρώην προπονητή της εθνικής Ιταλίας.

«Μου λείπει πολύ η πατρίδα» δήλωσε ο «Τραπ», σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό TSF Radio το πρωί της Παρασκευής. «Η χώρα δεν είναι πρόβλημα. Η Πορτογαλία είναι φανταστική. Η θάλασσα απέχει μόνο 10 χιλιόμετρα, ο καιρός είναι πραγματικά καλός. Αποτελεί μια μεγάλη ικανοποίηση για μένα το «χτίσιμο» αυτής της ομάδας. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά σκοπεύω να επιστρέψω στην Ιταλία. Είμαι έτοιμος να φύγω.»

Ωστόσο παρά τα σχόλια του 66χρονου τεχνικού, ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Τραπατόνι θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην ομάδα. «Θα είναι ο προπονητής της Μπενφίκα και θα συνεχίσει τη δουλειά που κάνει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βιέιρα, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό TVI. «Θα συζητήσουμε μετά τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά θέλουμε να μείνει.»


Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x