Πορτογαλία

Ο Κουσέιρο έφυγε, ο Αντριάνσε έρχεται…

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Πόρτο αποτελεί ο Ζοσέ Κουσέιρο. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή του μετά την ισοπαλία της ομάδας του (1-1) με την Ακαδέμικα και την απώλεια του τίτλου από τη Μπενφίκα που πήρε το βαθμό που χρειαζόταν απέναντι στη Μποαβίστα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Πόρτο αποτελεί ο Ζοσέ Κουσέιρο. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή του μετά την ισοπαλία της ομάδας του (1-1) με την Ακαδέμικα και την απώλεια του τίτλου από τη Μπενφίκα που πήρε το βαθμό που χρειαζόταν απέναντι στη Μποαβίστα. Ο τρίτος κατά σειρά τεχνικός των «δράκων» τη φετινή σεζόν (μετά τους Ντελ Νέρι και Φερνάντεθ) επρόκειτο αρχικά να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο στο τεχνικό τιμ του συλλόγου, ωστόσο τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα και να μη μείνει στη σκιά του νέου προπονητή.

«Αρνήθηκα την πρόταση της διοίκησης να παραμείνω στο σύλλογο, αλλά σε άλλο πόστο. Παρ’όλα αυτά φεύγω από την Πόρτο σαν φίλος», δήλωσε σχετικά ο απερχόμενος τεχνικός, τον οποίο πιθανότατα θα αντικαταστήσει ο Κο Αντριάνσε, που φέτος οδήγησε την Αλκμάαρ στα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA, ενώ κέρδισε και πάλι μια θέση στην επόμενη διοργάνωση του δεύτερου τη τάξει ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού τερματίζοντας στην τρίτη θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x