Πορτογαλία

Πορτογαλία χωρίς... Εντίνιο

Ο Εντίνιο δεν κλήθηκε από τον Κάρλος Κεϊρόζ στην εθνική Πορτογαλίας για τους αγώνες με Σουηδία και Αλβανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 (11 και 15 Οκτωβρίου αντίστοιχα). Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός είχε παρακολουθήσει τον 26χρονο επιθετικό της ΑΕΚ στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά φαίνεται πως στην παρούσα φάση δεν χωρά στα πλάνα του. Στην επιθετική γραμμή κλήθηκαν οι Γιανίκ Ντιαλό (Σπόρτινγκ), Νούνο Γκόμες (Μπενφίκα) και Ούγκο Αλμέιδα (Βέρντερ Βρέμης). Στους «εκλεκτούς» είναι και πάλι οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρικάρντο Κουαρέσμα, ενώ νέο πρόσωπο είναι ο αμυντικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Τονέλ. Αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Σιμάο, Ρικάρντο Καρβάλιο και Πέδρο Μέντες

Ο Εντίνιο δεν κλήθηκε από τον Κάρλος Κεϊρόζ στην εθνική Πορτογαλίας για τους αγώνες με Σουηδία και Αλβανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 (11 και 15 Οκτωβρίου αντίστοιχα). Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός είχε παρακολουθήσει τον 26χρονο επιθετικό της ΑΕΚ στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά φαίνεται πως στην παρούσα φάση δεν χωρά στα πλάνα του. Στην επιθετική γραμμή κλήθηκαν οι Γιανίκ Ντιαλό (Σπόρτινγκ), Νούνο Γκόμες (Μπενφίκα) και Ούγκο Αλμέιδα (Βέρντερ Βρέμης). Στους «εκλεκτούς» είναι και πάλι οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρικάρντο Κουαρέσμα, ενώ νέο πρόσωπο είναι ο αμυντικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Τονέλ. Αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Σιμάο, Ρικάρντο Καρβάλιο και Πέδρο Μέντες. Αναλυτικά οι 23 της αποστολής:

Τερματοφύλακες: Ντάνι Φερνάντες (Μπόχουμ), Κιμ (Μπενφίκα), Εντουάρντο (Μπράγκα).

Αμυντικοί: Μποσίνγκουα, Πάουλο Φερέιρα (Τσέλσι), Τονέλ (Σπόρτινγκ), Μπρούνο Άλβες (Πόρτο), Μέιρα (Γαλατάσαραϊ), Πέπε (Ρεάλ Μαδρίτης), Μιγκέλ (Βαλένθια), Αντούνες (Λέτσε).

Μέσοι: Ρονάλντο, Νάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μανίς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μεϊρέλες (Πόρτο), Κουαρέσμα (Ίντερ), Μάρτινς (Μπενφίκα), Ντέκο (Τσέλσι), Μουτίνιο (Σπόρτινγκ), Ντάνι (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης).

Επιθετικοί:
Γιανίκ Ντιαλό (Σπόρτινγκ), Νούνο Γκόμες (Μπενφίκα) και Ούγκο Αλμέιδα (Βέρντερ Βρέμης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x