Πορτογαλία

Αλλαγές στους πάγκους στην Πορτογαλία

Μπορεί το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία να βρίσκεται ακόμη εν εξελίξει και η αγωνία να έχει φτάσει στο κατακόρυφο, όμως αυτό δεν εμποδίζει τις ομάδες να κάνουν τις κινήσεις τους στο προπονητικό μέτωπο

Μπορεί το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία να βρίσκεται ακόμη εν εξελίξει και η αγωνία να έχει φτάσει στο κατακόρυφο, όμως αυτό δεν εμποδίζει τις ομάδες να κάνουν τις κινήσεις τους στο προπονητικό μέτωπο. Στη Μπενφίκα, η οποία διεκδικεί το νταμπλ (σ.σ. θέλει ένα βαθμό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ έχει προκριθεί και στον τελικό του Κυπέλλου, με αντίπαλο την Σετουμπάλ), ο Τζιοβάνι Τραπατόνι εμφανίζεται έτοιμος να αποχωρήσει από τον πάγκο των «αετών» και να επιστρέψει στην Ιταλία. «Υπάρχει νοσταλγία για την πατρίδα» δήλωσε ο 66χρονος τεχνικός στη «Gazzetta dello Sport». «Θα επέστρεφα και σε δεύτερης ποιότητας ομάδα. Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Θα υπήρχε μεγαλύτερη ικανοποίηση».

Από την πλευρά της η Μποαβίστα φρόντισε να τακτοποιήσει νωρίς την προπονητική της εκκρεμότητα. Έτσι, αποφασίστηκε ότι για τις δύο επόμενες σεζόν στον πάγκο της θα κάθεται ο 41χρονος Κάρλος Μπρίτο, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή προπονητής της Ρίο Αβε. η διοίκηση του συλλόγου του Οπόρτο ανακοίνωσε την πρόσληψη του μέσω της ιστοσελίδας της, «με συμβόλαιο για τις περιόδους 2005-06 και 2006-07. Ο προπονητής και η ομάδα συνεργατών του θα παρουσιαστούν επίσημα την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος».

Μπορεί λοιπόν ο Κάρλος Μπρίτο να έφυγε για τη Μποαβίστα, ωστόσο η διοίκηση της Ρίο Αβε φρόντισε να καλύψει άμεσα το κενό που δημιουργήθηκε στην τεχνική ηγεσία της, αντικαθιστώντας τον με τον Αντόνιο Σόουζα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σόουζα, ο οποίος έχει ξαναεργαστεί για αρκετά χρόνια στη Μπέιρα Μαρ, ήταν... άνεργος στη φετινή σεζόν.


Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x