Πορτογαλία

Περιμένουν τον… «ξενοδόχο»

Σε συμφωνία με τη διοίκηση της Πόρτο για την παραχώρηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη κατέληξε αργά το βράδυ του Σαββάτου η Ντινάμο Μόσχας. Δέκα εκατομμύρια ευρώ προσέφεραν στους «δράκους» οι Ρώσοι, που έχουν ήδη αποκτήσει από την ομάδα του Οπόρτο τους Μανίς και Κοστίνια για 20 εκατ. ευρώ. Απομένει η συγκατάθεση του διεθνούς μπακ που σε πρώτη φάση ήταν αρνητικός λόγω της χαμηλής ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος

Σε συμφωνία με τη διοίκηση της Πόρτο για την παραχώρηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη κατέληξε αργά το βράδυ του Σαββάτου η Ντινάμο Μόσχας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου, εκπρόσωποι των δύο συλλόγων είχαν συνάντηση την ώρα που οι «δράκοι» επικρατούσαν με 2-0 εκτός έδρας της «Ρίο Άβε» και τα 10 εκατ. ευρώ που τους προσέφεραν ήταν αρκετά για να τους πείσουν να παραχωρήσουν τον διεθνή δεξιό οπισθοφύλακα μόλις έναν χρόνο μετά την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό.

Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας απομένει η συγκατάθεση και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, που στην πρώτη κρούση της ομάδας του Όλεγκ Ρομάντσεφ παρουσιάστηκε αρνητικός απορρίπτοντας την πρόταση για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα δύο εκατ. ευρώ. Ο κυριότερος λόγος της άρνησης ήταν η χαμηλή ανταγωνιστικότητα του ρωσικού πρωταθλήματος. Η απόκτηση, ωστόσο των Μανίς και Κοστίνια από τη Ντινάμο έναντι 20 εκατ. ευρώ (16 για τον πρώτο και 4 για τον δεύτερο) σε συνδυασμό με τη βελτιωμένη πρόταση που αναμένεται να καταθέσει στον Έλληνα άσο ο σύλλογος ενδέχεται να τον μεταπείσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα, ο ιδιοκτήτης της οποίας σχετίζεται επιχειρηματικά με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, έχει ήδη αποκτήσει τους Πορτογάλους Φρεσό, Ντάνι, Ζόρζε Ριμπέιρο (ο αδερφός του Μανίς), Λουίς Λουρέιρο και Τσιτσέρο, όπως επίσης και έναν ακόμη πρώην παίκτη της Πόρτο, τον Βραζιλιάνο Ντερλέι.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x