Πορτογαλία

Στον «αέρα» ο Μορέτο

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Μαρσέλο Μορέτο. Ο νέος προπονητής της Μπενφίκα, Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, δεν υπολογίζει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα και αναζητεί στην αγορά έναν άλλον παίκτη για τη θέση. Ο μέχρι πρότινος άσος της ΑΕΚ έχει συμβόλαιο για τρία ακόμη χρόνια με τους «αετούς» της Λισσαβόνας και ελλείψει προτάσεων πώλησης αναζητείται ομάδα για να δοθεί δανεικός. Όμως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να γίνει, αφού το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό για οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Πορτογαλία, αλλά κι εκτός αυτής

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Μαρσέλο Μορέτο. Ο νέος προπονητής της Μπενφίκα, Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, δεν υπολογίζει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα και αναζητεί στην αγορά έναν άλλον παίκτη για τη θέση. Ο μέχρι πρότινος άσος της ΑΕΚ έχει συμβόλαιο για τρία ακόμη χρόνια με τους «αετούς» της Λισσαβόνας και ελλείψει προτάσεων πώλησης αναζητείται ομάδα για να δοθεί δανεικός. Όμως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να γίνει, αφού το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό για οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Πορτογαλία, αλλά κι εκτός αυτής.

«Είμαι σε δύσκολη θέση, γιατί βλέπω τους συμπαίκτες μου να προπονούνται κι εγώ ακόμη δεν ξέρω το μέλλον μου. Από τη διοίκηση μού είπαν να παρουσιαστώ τη Δευτέρα στο ‘Ντα Λουζ’ αν δεν έχω προτάσεις για να φύγω», δήλωσε ο 30χρονος γκολκίπερ σε πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x