Πορτογαλία

«Σε τρεις μήνες θα επιστρέψει ο Κρ. Ρονάλντο»

Το αργότερο σε τρεις μήνες θα επιστρέψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ενεργό δράση, σύμφωνα με τον φυσιοθεραπευτή της εθνικής Πορτογαλίας, Αντόνιο Γκασπάρ. Ο επιτελικός μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την προηγούμενη εβδομάδα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον δεξιό αστράγαλο, πρόβλημα που αντιμετώπιζε για αρκετό διάστημα. Έτσι, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να μπει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Το αργότερο σε τρεις μήνες θα επιστρέψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ενεργό δράση, σύμφωνα με τον φυσιοθεραπευτή της εθνικής Πορτογαλίας, Αντόνιο Γκασπάρ. Ο επιτελικός μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την προηγούμενη εβδομάδα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον δεξιό αστράγαλο, πρόβλημα που αντιμετώπιζε για αρκετό διάστημα. Έτσι, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να μπει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Παρόλα αυτά, ο διεθνής άσος δεν χάνει την ελπίδα του και είναι αισιόδοξος για την πρόοδο του τραυματισμού του.

«Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο που έχουμε στη διάθεσή μας για να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό. Ομως, είναι βέβαιο ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα μπορέσει να παίξει πριν περάσουν 12 εβδομάδες. Δουλεύει αρκετά και είναι αισιόδος Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και τον πρώτο μήνα θα δουλέψει στην κλινική μου, ενώ θα ακολουθήσουν νέες εξετάσεις», τόνισε ο Γκασπάρ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x