Πορτογαλία

Κατηγορείται και απειλείται η Πόρτο!

Την κατηγορία πως «έστησε» δύο αγώνες πρωταθλήματος την περίοδο 2003/04 απήγγειλε στην Πόρτο η πορτογαλική λίγκα και πλέον οι «δράκοι» απειλούνται με υποβιβασμό, βαρύ πρόστιμο ή και αφαίρεση βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, αν δεν αποδείξουν την αθωότητά τους! Οι αγώνες για τους οποίους κινδυνεύει με βαριά τιμωρία η ομάδα του Οπόρτο είναι οι Πόρτο-Αμαδόρα και Μπέιρα Μαρ-Πόρτο. Οι ιθύνοντες της Πόρτο θα πρέπει να απαντήσουν στις κατηγορίες εντός πέντε ημερών και αφού προσκομίσουν τα απαραίτητα στοιχεία, ο λόγος θα ανήκει στη δικαιοσύνη.

Την κατηγορία πως «έστησε» δύο αγώνες πρωταθλήματος την περίοδο 2003/04 απήγγειλε στην Πόρτο η πορτογαλική λίγκα και πλέον οι «δράκοι» απειλούνται με υποβιβασμό, βαρύ πρόστιμο ή και αφαίρεση βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, αν δεν αποδείξουν την αθωότητά τους! Οι επίμαχοι αγώνες είναι η εντός έδρας αναμέτρηση με την Αμαδόρα και η εκτός έδρας συνάντηση με την Μπέιρα Μαρ. Οι ιθύνοντες της Πόρτο θα πρέπει να απαντήσουν στις κατηγορίες εντός πέντε ημερών και αφού προσκομίσουν τα απαραίτητα στοιχεία, ο λόγος θα ανήκει στη δικαιοσύνη.

Σε περίπτωση που κριθεί ένοχη, η Πόρτο κινδυνεύει με υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία! Αν αντίθετα αποδειχθεί μόνο η περίπτωση απόπειρας δωροδοκίας, ο κανονισμός προβλέπει αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Πίντο Ντα Κόστα, ως «εγκέφαλος» αντιμετωπίζει κίνδυνο φυλάκισης. Αξίζει να σημειωθεί πως την περίοδο 2003/04 η Πόρτο κατέκτησε τόσο το πορτογαλικό πρωτάθλημα, όσο και το Champions League!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x