Ισπανία

Πήρε Κρόος, δίνει Ντι Μαρία η Ρεάλ

Παίκτης της Ρεάλ θα πρέπει να θεωρείται ο Τόνι Κρόος σύμφωνα με τη Marca. Προτάσεις από Μαν. Γιουνάιτεντ και Παρί για Ντι Μαρία έχει η «βασίλισσα».

Ο Τόνι Κρόος μετακομίζει στη Μαδρίτη. Όπως αναφέρει η εγκυρότατη σε θέματα Ρεάλ (κι όχι μόνο) Marca, η «βασίλισσα» ολοκλήρωσε τη συμφωνία της με την Μπάγερν με τον Γερμανό μέσο και ανακοινώσεις αναμένονται μετά το Μουντιάλ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ομάδα του Μονάχου θα βάλει στα ταμεία της 25 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο άσο, το συμβόλαιο του οποίου έληγε το 2015. Ο διεθνής άσος θα υπογράψει για πέντε χρόνια με 5 εκατ. ευρώ ετησίως.

inner

Την ίδια στιγμή κι ενώ η Ρεάλ γλυκοκοιτάζει τον Χάμες Ροντρίγκες της Μονακό, η As αναφέρει πως τόσο η Μαν. Γιουνάιτεντ όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν έχουν προσφέρει 60 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία και η πώλησή του σε κάποια εξ αυτών είναι πολύ πιθανή. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θέλει να χάσει τον Αργεντινό εξτρέμ, αλλά εφόσον γίνει πρόταση στη Μονακό για τον Ροντρίγκες, τότε θα πρέπει να εξοικονομηθούν κάποια χρήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x