Ισπανία

Πικέ: «Ο Μέσι καλύτερος του Ρονάλντο»

Για την φυγή του Βαλντές, την κόντρα Μέσι-Ρονάλντο, τον Πεπ Γκουαρντιόλα και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Ζεράρ Πικέ στην εκπομπή «Efectivament».

Για όλα τα θέματα που απασχολούν την Μπαρτσελόνα μίλησε στο τηλεοπτικό σταθμό «TV3» και την εκπομπή «Efectivament», ο Ζεράρ Πικέ.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός των «μπλαουγκράνα» αναφέρθηκε αρχικά στην πρώτη του χρόνια στην ομάδα της Βαρκελώνης, όπου κατέκτησε τα πάντα:

«Κανείς δε φανταζόταν ότι την πρώτη χρονιά θα κατακτούσα τα πάντα με την Μπάρτσα. Δεν είναι απλά η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας, αλλά στην ιστορία του ποδοσφαίρου», τόνισε, αρχικά ο Πικέ για να συμπληρώσει στη συνέχεια για την αποχώρηση του Βίκτορ Βαλντές:

«Θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό, είμαστε η Μπαρτσελόνα. Έχουμε δυο καλούς τερματοφύλακες, τους Πίντο και Όιερ, οι οποίοι προπονούνται για να φτάσουν το επίπεδο του Βαλντές».

Ακόμα, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε για τη… κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στο συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι και στον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Ο Λιονέλ (Μέσι) είναι ο καλύτερος, χωρίς αμφιβολία. Νομίζω ότι η κόντρα του Μέσι με τον Ρονάλντο έχει κάνει καλό και στους δύο. Με τον Ρονάλντο είμαι πολύ καλός φίλος από τότε που έπαιζα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κριστιάνο είναι ένας υπερήφανος άνθρωπος και έχει τόσο έμφυτο τον ανταγωνισμό που κάποιες φορές κάνει πράγματα που δεν θα έπρεπε, αλλά ποιος είναι τέλειος;».

Εν τω μεταξύ ο Πικέ αναφέρθηκε και στο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ισπανικής ομάδας:

«Είμαστε μία οικογένεια. Μεταξύ του τεχνικού επιτελείου και των παικτών υπάρχει μία πολύ καλή σχέση. Ο Τάτα Μαρτίνο είναι ευθύς άνθρωπος, ο οποίος γνωρίζει τι θέλει. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Επιπλέον, υπάρχει η ίδια πειθαρχία», είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να προσθέσει στο τέλος για τον Πεπ Γκουαρντιόλα:

«Ο Πεπ (Γκουαρντιόλα) πήρε την απόφασή του κι έφυγε. Όσα άφησε είναι πολύ καλά, αλά πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Η νοσταλγία μας πληγώνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x