Stoiximan Super League

Η ώρα του Πέτριτς

Έτοιμος για το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό είναι ο Μλάντεν Πέτριτς, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τον Πανθρακικό. Αρκετές απουσίες για Αναστασίου.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (19:30) συμπεριλήφθηκε ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης επιθετικός είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του, αν και δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός καθώς δεν είναι έτοιμος να βγάλει 90λεπτο.

Ο Γιάννης Αναστασίου υποχρεώθηκε να αφήσει στην Αθήνα τους τιμωρημένους Μπεργκ και Τριανταφυλλόπουλο, καθώς και τους τραυματίες Ρισβάνη, Μέντες και Μπαϊράμι. Αντίθετα, ο Ντίνας υπολογίζεται κανονικά, αφού προπονήθηκε έστω και μετά από τους συμπαίκτες του λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Πιθανότερη ενδεκάδα είναι η ακόλουθη: Καπίνο, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Μαρινάκης, Λαγός, Ζέκα, Αμπέντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Καρέλης.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Αμπεΐντ, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ατζαγκούν, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Πέτριτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x