Stoiximan Super League

Πέταξε για Αγγλία ο Μαυρίας!

Για την Αγγλία αναχώρησε-σύμφωνα με πληροφορίες-ο Χάρης Μαυρίας για να συζητήσει με τη Σάντερλαντ και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Νέα ανατροπή στο σίριαλ του Χάρη Μαυρία… Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν πως η μεταγραφή του στη Σάντερλαντ είχε ναυαγήσει οριστικά, οι «μαύρες γάτες» επανήλθαν δυναμικά για την απόκτησή του.

Πληροφορίες αναφέρουν-μάλιστα-πως ο 19χρονοπς εξτρέμ αναχώρησε σήμερα για την Αγγλία για να συζητήσει με τον σύλλογο και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του εκεί. Αυτό θα συμβεί υπό την προϋπόθεση πως θα περάσει επιτυχώς από τις ιατρικές εξετάσεις. Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιβεβαιώνεται το ταξίδι του παίκτη, παρά μόνο πως υπάρχουν συζητήσεις με τη Σάντερλαντ.

Σημειώνεται πως η Σάντερλαντ είχε ακυρώσει δις τη συμφωνία της με τον Παναθηναϊκό για την αγορά του παίκτη έναντι 3 εκατ. ευρώ, ενώ στη συνέχεια επανήλθε ζητώντας το δανεισμό του για να εισπράξει αρνητική απάντηση. Οι «πράσινοι» είχαν καταστήσει σαφές πως συζητούν μόνο για πώλησή του και μόνο για το ποσό που είχε αρχικά συμφωνηθεί με των δύο συλλόγων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x