sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Πέρυσι ο ΠΑΟΚ είχε «αναστηθεί»

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα ταρακούνημα, όπως δήλωσε και ο Αναστασιάδης, ο οποίος βρίσκεται στον «αέρα» παραμονές του ματς με τον Ολυμπιακό. Παρόμοια η κατάσταση και πέρυσι πριν το ντέρμπι της Τούμπας.

Τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ δεν ξέρει ποιόν θα έχει στο τιμόνι του στο ντέρμπι της Κυριακής (8/2, 19:30) στην Τούμπα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης υπέβαλε την παραίτηση του την Τετάρτη και η διοίκηση καλείται να αποφασίσει αν θα διατηρήσει τον 62χρονο προπονητή στην τεχνική της ηγεσία.

Ωστόσο, κάτι παρόμοιο είχε συμβεί λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα. Η ΠΑΕ είχε απομακρύνει τον Χουμπ Στέφενς από την ομάδα στις 2 Μαρτίου του 2014, λίγες ώρες μετά το 2-2 με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ο ΠΑΟΚ προηγείτο με δύο τέρματα μέχρι το 71’ και τελικά ήρθε ισόπαλος, δεχόμενος δύο γκολ μέσα σε ένα δεκάλεπτο, ενώ στα προηγούμενα έξι του ματς (σε Ελλάδα και Ευρώπη), είχε τέσσερις ήττες, δύο νίκες.

Η ομάδα πήγε με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο της στις 9 Μαρτίου στο εντός έδρας παιχνίδι με τους Πειραιώτες για την 28η αγωνιστική της Super League και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33’, χάρη σε τέρμα του Σάμαρη, τελικά νίκησε με 2-1. Τα γκολ πέτυχαν ο Αθανασιάδης (36’) και ο Τζαβέλλας στο 84ο λεπτό.

Οι «ερυθρόλευκοι» προερχόντουσαν από την ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, ενώ είχαν επικρατήσει 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περίπου δέκα ημέρες πριν.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x