Δελτία Τύπου

Περιμένοντας το 10ο με τη NIVEA MEN

Μια πόλη ζει και αναπνέει για το ιερό δισκοπότηρο του ποδοσφαίρου. Η κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το έπαθλο. Για τη Ρεάλ θα είναι το δέκατο κύπελλο Πρωταθλητριών.

Μια πόλη ζει και αναπνέει για το ιερό δισκοπότηρο του ποδοσφαίρου. Η κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το έπαθλο. Για τη Ρεάλ θα είναι το δέκατο κύπελλο Πρωταθλητριών. Η επιχείρηση «Decima» (Το δέκατο) έχει αρχίσει εδώ και καιρό. Εμείς χάρη στη NIVEA MEN ζήσαμε το πάθος και την αγωνία των madridistas για το σημερινό τελικό.

Ενα ταξίδι στη Μαδρίτη είναι πάντα ξεχωριστό. Το σπίτι της «Βασίλισσας» της Ευρώπης είναι μια πόλη μοναδική. Ο ίδιος ο σύλλογος είναι κάτι το διαφορετικό στον παγκόσμιο χάρτη. Μια κατάσταση sensitive όπως είναι η νέα σειρά της NIVEA MEN. Από την πρώτη ως την τελευταία ανάσα που πήραμε στην Καστίλλη νιώσαμε το μεγαλείο της Ρεάλ. Η οργάνωση άριστη. Σε όλα τα επίπεδα. Από το «καλημέρα Μαδρίτη» στο αεροδρόμιο Μπαράχας, ως το προπονητικό κέντρο στο Βαλδεμπέμπας. Η παρουσίαση γεμάτη αστέρια. Μπεϊλ, Καρβαχάλ, Ισκο, Μόντριτς και Μαρσέλο, εξαίρετοι επαγγελματίες, έδωσαν λαμπρό τόνο στην εκδήλωση. Μάθαμε ότι μετά από ένα επιτυχημένο χρόνο συνεργασίας στο εξωτερικό, η NIVEA MEN επέκτεινε τη συνεργασία της με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Ελλάδα.

inner

Αποτελώντας τον αποκλειστικό χορηγό του τομέα προσωπικής φροντίδας της επίδοξης πρωταθλήτριας Ευρώπης, η NIVEA MEN γνωρίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι παίκτες, αλλά και πώς να τους βοηθήσει να ξεκλειδώσουν τη δυναμικότητά τους. Μια δυναμική που πηγάζει από την αριστοκρατικότητα του ισπανικού συλλόγου. «Ονειρο μας είναι το δέκατο», είπε ο Μπεϊλ με λάμψη στο πρόσωπό του.

inner

Ομοίως και οι άλλοι σταρ της Ρεάλ δήλωσαν έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση του τελικού. Το έβλεπες καθαρά. Είναι αποφασισμένοι. Δεν περιορίζονται μόνο μέσα στο γήπεδο. Είναι έτοιμοι για όλα. Μη ξεχνάτε ότι με την ολοκληρωμένη σειρά ανδρικής περιποίησης, η NIVEA MEN βοηθάει τους άνδρες να αποδώσουν στην καθημερινότητά τους, εντός κι εκτός γηπέδων. Γιατί σήμερα οι πραγματικοί «παίκτες» δεν εμφανίζονται μόνο σε επίσημα παιχνίδια. Οι NIVEA MEN του σήμερα κάνουν κάθε μέρα τον αγώνα παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον ίδιο τους τον εαυτό. Οι Μαδριλένοι ξέρουν καλά ότι το παιχνίδι είναι στο χέρι τους. Η προσμονή τόσων ετών πρέπει να πάρει τέλος.

Το καταλάβαμε καλά. Ο κόσμος που ήταν εκεί πήρε το μήνυμα. Η Ρεάλ είναι εδώ. Ετοιμη για το στέμμα. Οι άνθρωποί της μας φιλοξένησαν με την αύρα του κορυφαίου συλλόγου στον πλανήτη και μας έκαναν να νιώσουμε περήφανοι που ήμασταν ανάμεσα τους. Να νιώσουμε διαφορετικοί και όπως οι παίκτες των Καστιγιάνων, brand ambassadors της NIVEA MEN. Το ταξίδι στο όνειρο είχε και συνέχεια.

Το δείπνο στο εστιατόριο «Puerta 47» σε έβαζε σε άλλο κόσμο. Μέσα στο «Μπερναμπέου» με φόντο το γήπεδο και τις γεύσεις να σε ανεβάζουν επίπεδο. Είχε φροντίσει για αυτό η ίδια η Ρεάλ με τη NIVEA MEN. Δύο ομάδες που μοιράζονται το ίδιο πάθος, πλέον ένωσαν τις δυνάμεις τους και στην Ελλάδα και αποτελούν το εισιτήριο σου στην ανδρική περιποίηση.

Η συνέχεια περιελάμβανε ξενάγηση στο γήπεδο και το μουσείο της Ρεάλ. Εκτυφλωτική λάμψη. Χάνεσαι στο πλήθος των τροπαίων. Μετράς, μετράς και τελειωμό δεν έχεις. Όπως λέει και η ταμπέλα στην είσοδο: «Ο πιο πετυχημένος σύλλογος στον κόσμο». Δεν έχουν άδικο. Μένεις με το στόμα ανοικτό. Φωτογραφίες δεκάδες βγάζεις και ποτέ δεν είναι αρκετές για να καταγράψεις το γαλαξία αστέρων που έπαιξαν και παίζουν στη Ρεάλ και τα όσα έχει καταφέρει αυτή η μεγάλη ομάδα. Ελληνική νότα υπάρχει στο μουσείο που έχει το όνομα του θρυλικού Αλφρέδο Ντι Στέφανο. Θα δεις ειδική γωνιά για τον «ερυθρόλευκο» Μίτσελ, αλλά και το λάβαρο από το παιχνίδι προς τιμήν του Θόκο το 1974 στο οποίο πήρε μέρος μέρος το «τριφύλλι». Ζήσαμε το μύθο. Αγγιξαμε ένα από τα εννιά κύπελλα Πρωταθλητριών που έχει στη συλλογή της η Ρεάλ.

Βγήκαμε και φωτογραφίες μαζί του ως άλλοι αρχηγοί της «Βασίλισσας» σε πρόβα για την αποψινή απονομή. Στο μουσείο έχουν ειδικό χώρο για το βαρύτιμο τρόπαιο. Τον έχουν ετοιμάσει και το περιμένουν αύριο κιόλας στα μέρη τους. «La Decima». Το Δέκατο. Η Ρεάλ είναι έτοιμη για τη στέψη. Με τη NIVEA MEN να της δίνει αυτό που χρειάζεται για τον θρίαμβο…

Μέγιστη απόδοση!

Να σημειωθεί ότι όλοι οι παίχτες της Real Madrid CF χρησιμοποιούν NIVEA MEN προϊόντα για μέγιστη φροντίδα και απόδοση. Για τη NIVEA MEN οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιρικοί αστέρες στην καθημερινότητά τους δεν απέχουν από τις προκλήσεις του σύγχρονου άνδρα. Όμως για κάθε δύσκολη φάση ή σημαντική στιγμή υπάρχει το κατάλληλο προϊόν NIVEA MEN που θα δώσει στον σύγχρονο άνδρα την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ώστε να ανταποκριθεί στις δυσκολίες. Επίσης, να σημειωθεί ότι η νέα σειρά Sensitive της NIVEA MEN περιέχει 0% αιθυλική αλκοόλη, ενώ η ανανεωμένη σύνθεσή της περιέχει Βιταμίνη Ε και χαμομήλι. Τα προϊόντα Sensitive είναι δερματολογικά ελεγμένα σε άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα. Σύντομα στην Ελλάδα θα δούμε και τη νέο διαφημιστικό.

Σε αυτό, οι παίκτες της Ρεάλ αφού δοκιμάζουν διαφορετικούς τρόπους για να καταπραΰνουν την ερεθισμένη επιδερμίδα, καταλήγουν πως τα NIVEA MEN Sensitive είναι τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα για την αποφυγή ερεθισμών μετά το ξύρισμα. Όχι άδικα. Όλα αυτά και άλλα πολλά τα μάθαμε καλά σε ένα ταξίδι αξέχαστο και για το οποίο φρόντισαν για την αρτιότητα του οι Άρτεμις Γκαραγκάνη, Άρτεμις Ιωνίδου (της NIVEA) και η Μαρία Καραπλή (της V&O). Gracias y hasta pronto!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x